Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální kuplíři skončili ve vězení!

Zleva Ladislav Bugoš, bratr Oldřich a jeho družka Helena Mikerová před českobudějovickým krajským soudem
Zleva Ladislav Bugoš, bratr Oldřich a jeho družka Helena Mikerová před českobudějovickým krajským soudem  (Autor: autorka)
Autor: Vlaďka Hradská - 
1. května 2009
19:25

Drogy, znásilňování a bití. To čekalo prostitutky, které dlouhodobě nutila k sexu na Českokrumlovsku trojice kuplířů. Krajský soud za to násilníky poslal do vězení.

Dvacetkrát trestaný Ladislav Bugoš (56) dostal 6 let, jeho dvanáctkrát trestaný bratr Oldřich Bugoš 5 let a jeho družka Helena Mikerová si odsedí 3 roky.

Brutální bratři podle soudu nutili k prostituci i mladistvé dívky. Jedné z nich nebylo ani 15 let. Všechny vydělané peníze, a že jich bylo na statisíce, musely odevzdat. Nabízely se tak jen za stravu, ubytování a pervitin.Utéci neměly šanci. Bály se bití a znásilňování, kterým bratři nešetřili.

„Dokazování bylo komplikované. Svědkyně se musely shánět. Žijí na okraji společnosti, s nepevným zázemím,“ řekl soudce Daniel Prouza.

Obě strany si nechaly lhůtu na rozmyšlenou. Pokud se neodvolají, stráví Ladislav Bugoš ve vězení celkem 10 let. Krajský soud ho totiž odsoudil ke čtyřem letům za další trestné činy. „Tresty se v tomto případě sčítají,“ řekl Prouza.

gogo ( 1. května 2009 21:14 )

aby se chovali jak ve středověku. Kolik takových novodobých otrokářů a obchodníků s bílým masem žije mezi námi ? Jistě je toto jen špička ledovce. A naše police, naše legislativa, naše soudnictví jsou slepé ... Předlistopadový režim měl řadu nesporných negací. Nebyl na př. wc papír, banány, nedalo se cestovat a nepracovat bylo trestné. Ale měl i řadu plusů. Nebyli na př. tito kuplíři, protože museli někde makat. Jinak šli do basy a museli makat tam ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání