Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší životní rada, kterou byste se měli řídit podle svého znamení!

/
  • (iStock)
    23. března 2024 ● 06:00

    Utápíte se v moři pochybností a nemůžete najít cestu ven? Nevíte, jak dál nebo co byste měli udělat se svým životem? Znamení, v němž jste se narodili, vám pomůže odhalit nejlepší řešení, které prospěje právě vám! Jakou nejlepší životní radu byste si měli vzít k srdci?

    Proč nevytěžit co nejvíc z toho, co je ve vás silné a co vás může motivovat, abyste byli lepší, než jste? V tom vám pomohou hvězdy a sluneční znamení. Astrologie vám pomůže pochopit, proč a jak reagujete na různé situace včetně pádů a chyb, kterých se dopouštíte. To vše na základě vašich jedinečných rysů osobnosti. Jakou radou byste se tedy měli řídit právě vy?

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Berany: Myslím, tedy jsem

    Parafráze slavného Descartova výroku je nejlepší radou pro Berany. Každý moc dobře ví, že Berani jsou impulzivní, a právě impulzivnost by se mohla stát jejich prokletím. Berani, vy musíte dvakrát měřit, než něco uděláte. Jste navíc tvrdohlaví a trochu náchylní k výbušnosti, takže se naučte udržet emoce pod pokličkou a nejprve přemýšlet, než začnete mluvit. Tenhle trik zabrání Beranům, aby se dopustili fatálních rozhodnutí, kterých by později litovali.

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to.

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Býky: Nepředstírej, čím nejsi

    Nejlepší rada pro Býka? Zaměřte se na vaši temnější, materiální a chamtivou stránku osobnosti. Jak říkala Coco Chanel: „Není to o vzhledu, je to o podstatě. Není to o penězích, je to o vzdělání. Není to o oblečení, je to o charakteru.“ Žijeme v době, kdy peníze hrají velmi podstatnou roli v životech lidí a žízeň po bohatství a materiálním zboží se pro mnohé stala posedlostí. Býci by se tedy měli řídit radou, že není všechno zlato, co se třpytí, a že jsou důležitější věci než peníze.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Blížence: Musíte dospět – to je vaše největší dobrodružství

    Znáte Petera Pana a jeho výrok: „Umírání bude úžasné dobrodružství“? Právě tahle hláška nestárnoucího malého divokého chlapce, který nechtěl nikdy dospět, je jako stvořená pro Blížence. A ani to nemůže být jinak. Nejlepší rada je právě tahle. Vy musíte neustále udržovat těsné spojení se svým vnitřním dítětem, které se nechce nikdy stát dospělým, ale zároveň musíte dospět a stát se zodpovědným, jinak vás realita doslova potopí. Jistě, není možné chtít po Blíženci, aby se neustále přizpůsoboval, ale nemůžete zůstat dítětem navždy.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22.6. - 22.7.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Raky: Usmívejte se, i když vaše srdce brečí

    Raci mají měkké a laskavé srdce. Nejlepší rada pro ně tedy je ta, která jim umožní vidět veškerou sílu a odvahu, kterou skrývají hluboko uvnitř. Chcete všechny chránit, což je někdy nevýhoda, která by pro vás mohla být destruktivní. Odmítnutí neúspěchu a slepé přijímání rozkazů nepomůže, někdy je nezbytné selhat a přiznat si to. Vnitřní slzy vás očistí a uvidíte věci mnohem jasnější a perspektivy budou nadějné. Vždyť i neúspěch vám umožní vrátit se zpět na začátek a začít znova, ale už s ponaučením. Kromě toho úspěch vyžaduje oběti, trpělivost a odolnost.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Lvy: Jste skvělí i tehdy, když nejste vidět

    Je na čase vzít si k srdci radu, která je určená pro krále zvěrokruhu. Lvi, vy potřebujete více pokory, abyste ovládli svou obří hrdost, někdy extrémní aroganci a posedlost, která je vždy v centru všeho kolem vás. Někdy to vypadá, že žijete život o jednu úroveň nad všemi ostatními. Musíte se vyrovnat s myšlenkou, že na vrchol se nedostanete, když nebudete vědět, jaké je to dole. Neúspěch je další způsob, jak se naučit pokoře. Navíc po cestě můžete získat spoustu nových lekcí, které vás zlidští – například porozumění či sympatie.

     

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Panny: Svoboda nestojí za nic, když nemůžete dělat chyby

    Panny mají spoustu úžasných vlastností, ale mají i dvě chybičky, na kterých by mohly zapracovat. To je důvod, proč si vzít k srdci tuhle radu. Je dobře známo, že nic není nemožné, a chcete-li být úspěšní, je potřeba apelovat na vaše nejkonzervativnější vlastnosti, na váš sklon k perfekcionismu a taky náchylnosti ke hněvu. Musíte se naučit relaxovat, naučit se žít trochu klidněji. Uvědomte si, že dokonalost není nezbytně nutná k tomu, abyste byli úspěšní. Přidejte trochu humoru a věřte, že je mnohem důležitější být šťastný než dokonalý.

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Váhy: Každý den žijte naplno

    Váhy, vy jste jedno z nejvíce okouzlujících znamení zvěrokruhu, ale to neznamená, že neexistuje žádná rada, kterou byste potřebovaly. Ve skutečnosti máte tendenci neustále hledat rovnováhu v každé věci a každém okamžiku, což je někdy dvojsečné, a dokonce i nerozumné. To je důvod, proč je pro vás důležité nechat věci taky jen tak plynout a pouštět všechno, co je dobré i špatné. V opačném případě si nikdy zcela neužijete životní krásy, protože se budete snažit mít vše pod kontrolou. Klíčem k existenci je vypořádat se s vašimi anděly a démony a být připraven pro jakoukoli situaci, které musíte čelit.

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Štíry: Úspěch je nejlepší pomsta

    Když bude Štír chtít, může být nesmírně nebezpečný a posedlý pomstou a krutostí. Někdy to prostě Štíři nemohou ovládat, protože emoce, které v nich doutnají, udělají cokoli, aby jejich nepřátelé padli. Kdo nezažil ten sladký pocit, který pochází z promyšlené pomsty? Ale pozor, to není nejlepší přístup k životu. Nemyslíte, že je lepší radovat se z vlastního úspěchu než plánovat pomstu? Pokud na vás jiní žárlí, je to jejich problém, ne váš! Kromě toho Mahátma Gándhí říkal, že kdokoli může zářit vlastním světlem, a nemusí to dávat najevo ostatním. Takže to je nejlepší rada pro vás.

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Střelce: Nesmíte si zahrávat s emocemi druhých lidí

    Střelci jsou ohnivé znamení, které je velmi energické a nezastavitelné. Milujete dobrodružství a svobodu a tahle otevřená osobnost vás ale může učinit nezodpovědnými a povrchními. Milujete hry a berete věci s lehkostí podle toho, kdo je kolem vás. To může být někdy škodlivé, proto je nejlepší rada pro vás ta, která souvisí s extrémní neopatrností. Než něco uděláte, raději dvakrát přemýšlejte, protože někdo by si mohl myslet podle vašeho chování něco jiného a pak být zklamaný. Bylo by dobré, když byste předem upozornili na svoje záměry, než se s někým emocionálně zapletete. Ne každý je tak liberální a dobrodružný jako vy. Dělejte si, co chcete, ale nikdy si nehrajte s pocity druhých lidí.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Kozorohy: Pokud poletíte moc blízko k slunci, roztaví se vám křídla

    Kozorozi jsou jedno z nejstabilnějších znamení zvěrokruhu. Navzdory mnoha kvalitám ale riskujete, že poletíte moc vysoko a nedokážete včas zastavit, takže můžete špatně skončit. Ambice jsou vaší velkou hnací silou, ale zkuste ovládat tu žízeň po moci a úspěchu. Když to neuděláte, zůstanete osamělí a frustrovaní. Extrémní smysl pro ambice může vyvolat opačný efekt, než bystě chtěli. Proč se nemůžete spokojit jen s něčím? Nekonečná nespokojenost končí škodlivěji než jiné špatné návyky, které můžete mít. Chcete dělat věci správně a dokonale, ale není lepší, abyste byli laskaví a objali ty, kteří po dokonalosti netouží? Važte si toho, čím jste, a buďte vděční i za málo, to vám otevře oči.

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Vodnáře: Začněte důvěřovat, nečekejte hned zradu

    Vodnáři jsou zasnění, laskaví, zábavní, ale někdy taky manipulativní, hrubí a… neuvěřitelně nedůvěřiví. Vodnáři v sobě nesou naprostý nedostatek důvěry vůči ostatním lidem a tenhle fakt je někdy od lidí vzdaluje. Je to smutné, protože tou nedůvěrou si vytváříte zeď mezi sebou a okolním světem, takže pak nevidíte to, co je radostné. Život není jen o zklamání, někdy se musíte na druhé spolehnout a věřit jim. Musíte se s lidmi stýkat, musíte s nimi koexistovat. To samozřejmě neznamená, že si k sobě pustíte milion dalších lidí, ale začněte více důvěřovat těm, kteří jsou ve vaší blízkosti.

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Autor: iStock
    Nejlepší rada pro Ryby: Držte v sobě strach a utopíte se

    Ryby jsou citlivé duše, které potřebují takovou radu, která jim umožní přežít ve světě chaosu a absolutní negativity, kterou často vnímají. Ryby potřebují vnější podněty, aby jim pomohly vidět věci z jiné perspektivy. Velmi často v sobě polykáte všechny špatné životní zkušenosti a pak spadnete až na dno, abyste se v nich utopili. Musíte se otevřít, abyste pochopili, že není nic zlého na tom, když se někdy věci nedějí tak, jak si představujeme. Právě naopak, někdy je to signál, jak začít znova. Probuďte se, nedržte v sobě strachy, ale smějte se!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz