Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nesete si problémy z minulých životů? Pomůžou je vyléčit andělé. Takhle si je přivoláte!

/
  • (iStock)
    23. listopadu 2018 ● 06:00

    Máte potíže se vztahy, rozhodnout se v důležité záležitosti, nebo neustále řešíte nějaké problémy, z nichž nevidíte cestu ven? Pokud věříte v existenci minulých život, pak věřte i tomu, že současné problémy můžete vyřešit právě tím, že vyléčíte problémy z minulého života. Kdo vám s tím pomůže? Třeba andělé. Andělská terapie dokáže hodně. Zkuste to podle Doreen Virtue, specialistky na léčení s anděly.

    Aby vám andělé pomohli s řešením problémů z minulého života, nepotřebujete mnoho. Stačí, když budete chtít. Kromě regrese s vyškoleným terapeutem vám pomohou i andělé. A ty si můžete přivolat do života několika způsoby. Kterými?

  • 1.

    Během spánku

    Autor: iStock

     

    Až si půjdete večer lehnout, poproste v duchu své strážné anděly, aby vstoupili do vašich snů a ukázali vám minulé životy, které mají souvislost s vašimi současnými problémy. Můžete vidět sami sebe v jiné době a to, zda si obsah snu zapamatujete, záleží i na tom, jestli je vaše mysl připravená zvládnout emoce. Důležité je, že během nočního spánku dovolíte andělům, aby do snů vstoupili a vyléčili v nich vaše potlačené emoce, které způsobují problémy ve vašem současném životě. Až se probudíte, měli byste mít pocit, že jste si uvnitř pořádně uklidili.

     

  • 2.

    Během meditace

    Autor: Shutterstock

     

    Pokud máte zkušenosti s meditací, pak během meditace požádejte anděly, aby vám ukázali obrazy z vašich minulých životů. Nemusí se nic dít, buďte naopak pasivní a sledujte vše, jako byste se dívali na film. Nepřerušujte tok informací, které k vám přicházejí. Andělé vás povedou a odstraní všechny bolesti z minulého života. Třeba tak, že vás požádají, aby si představili jiný konec „filmu“, takže vy sami přepíšete scénář svých minulých prožitků. Vaše nevědomí nahradí staré emoce novými.

     

  • 3.

    Pomocí andělských karet a afirmací

    Autor: archiv

     

    Vytáhněte si kartu a požádejte své anděly, aby vám pomohli vzpomenout si na zkušenosti z minulých životů, abyste se od nich mohli oprostit a vyléčit se z nich. Zeptejte se v duchu anděla na to, co vás trápí, aby vám přivedl odpověď. Důvěřujte své intuici. Díky andělům můžete přerušit negativní reinkarnační cyklus. Můžete použít i afirmaci a říct: Archanděli Razieli, pomoz mi prosím porozumět mé situaci a proveď mě minulými zkušenostmi. Pomoz mi vyrovnat karmu s každým, koho se tato situace týká. Pomoz mi odhalit a vyléčit starou bolest a navždy se od ní oprostit. Děkuji. Pokud pocítíte chvění, je to v pořádku, znamená to, že potlačované bolesti se odstraňují.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz