Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jen zázrakem přežila kruté zacházení svého otce. Zachránila ji babička

28. září 2018 | 06:00

Malé Miley šlo o život, když se její otec rozhodoval mezi tím, zda zachrání život své dceři, nebo pomůže sám sobě! O pomoc zavolal za pět minut dvanáct a dcera jen zázrakem přežila. 

Pětiletá Miley je důkazem, že zázraky se dějí. Její život visel na vlásku – a mohl za to její vlastní otec. Když bylo Miley sedm měsíců, hlídal ji a její sestru, tedy své děti, a malé Miley doživotně ublížil. Po osmé hodině večer zavolal své tchyni do práce, že mladší Miley přestala dýchat! Babička obou dívek přijela k nim domů a našla svého zetě ve dveřích, jak drží Miley. „Myslela jsem si, že je mrtvá, nejevila žádné známky života,“ podotkla babička Joanne.

Po příjezdu do nemocnice čekaly rodinu nekonečné hodiny bezmoci, strachu a obav! Podle lékařů měla Miley podlitiny na obličeji i těle, krvácení do mozku a zlomenou nohu. Jednalo se konkrétně o syndrom třeseného dítěte, což znamenalo, že s Miley někdo silně cloumal a třásl. Nikdo snad už ani nedoufal, že se malá Miley probere. Bez kyslíku byla příliš dlouho, a pokud by se vzbudila, měla by celoživotní následky.

Otec tvrdil, že se jeho dcera zranila sama. Později z něj ale vypadlo to, co všichni tušili. S Miley zacházel přesně tak, jak tvrdili lékaři, a místo toho, aby zavolal sanitku, snažil se ji sám oživit, a vyváznout tak bez trestu.

Silná holčička i přes vážná zranění přežila a po těžkých operacích, speciální stravě a důležitých rehabilitacích se nyní učí dělat vše tak, aby zvládala normální život. Tráví hodně času se svou sestrou a zbytkem rodiny. Je z ní krásná a šťastná slečna, která dostala druhou šanci na život a nehodlá ji promarnit. Se svým otcem se už, jak všichni doufají, nebude muset nikdy setkat.

Autor: Adéla Ondroušková