Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Profil vraha Aničky? Kdo je chladná bestie Ota T.?

Autor: šim, lac, rap - 
19. března 2011
17:08

Ota T. (41) je obviněn ze znásilnění a vraždy devítileté Aničky Janatkové. Co je to za bestii, která dokáže vztáhnout ruku a připravit o život nevinné děvčátko. Co ho k takovému zrůdnému činu vedlo? Jaký měl motiv? Přinášíme vám profil Oty T.

 

Co bestie Aničce provedla?

Podle výsledků pitvy a analýzy biologického materiálu, který byl nalezen na těle dívenky, byla Anička Janatová znásilněna. Vrah ji škrtil, během čehož jí zlomil dva obratle a prorazil jí lebku. Pak ji zakopal do hluboké jámy, do hrobu, který měl zřejmě několik dní předem připravený. Její batoh, láhev na pití a bundu ukryl několik set metrů od jejího hrobu.

Profil pachatele podle sexuologa, profesora Petra Weisse

„Obecně lze konstatovat, že podobného činu, jakým byla vražda a možná i zneužití Aničky Janatkové, se dopouštějí ze sexuologicko-psychologického pohledu dvě kategorie pachatelů,“ řekl Blesk.cz profesor Weiss. Buď se jedná o pravého pedofilního sadistu, kterého vzrušuje utrpení oběti, proto bývá její smrt dlouhá a trýznivá.

Nebo v druhém případě trpí pachatel osobnostní poruchou, je nestabilní, agresivní a mnohdy své chování výrazně mění požitím alkoholu. Takový pachatel si volí oběť pro své sexuální uspokojení jako náhražkovou a pak ji vraždí, aby nebyl odhalen, tedy nikoli kvůli svému uspokojení.


Kdo je Ota T.

* Je mu 41 let.

* Byl jednou ženatý a z manželství má dospělou dceru.

* Byl osmkrát odsouzen za krádeže a podvody.

* Jezdil do Prahy, tam žil jako bezdomovec a vykrádal chaty.

* Inteligentní, byť se základním vzděláním, tak trochu přechytračil i detektor lži a policisté ho museli pustit. Neměli důkazy. Byl ale jediným obviněným po zmizení dívky.

* Sousedé v Mostě ho znají jako slušňáka.

* Denně doprovázel svoji dceru (9) do školy, pomáhal družce Nadě (39) s cafeterií.

* V Mostě pracoval. Stavbyvedoucí si ho chválil, jaký to byl dříč.

* Povahou klidný až chladnokrevný. Rád prý používal kostrbatou policejní mluvu.

* Ani brvou nehnul, když si chlapi v práci četli Blesk a o případu mluvili.

* U policejních výslechů převážně mlčí. K případu se nevyjadřuje.

* Jakoukoli vinu popírá. U soudu řekl, že Aničku nezabil a že je nevinný.

isysss ( 12. listopadu 2023 19:46 )

Není pravda...Tehdy se do toho zapojila ezoterička a jasnovidka,která jasně řekla,že je mrtvá ,zahrabaná pod listím...Policie ale dělala ,že nevidí ,neslyší.... Že policie nenašla tělo ,které leželo blízko nálezu batohu je tak EXTRÉMNĚ ABSURDNÍ, že to nemá v dějinách krIminalistiky obdoby snad v celém světě. ..Další absurdita -zvěř (která zvěř cítí a hledá maso v půdě...v našich končinách, vlci,medvědi, prasata )??..byla schopná vyhrabat tělo z hloubky tak velké ,že ho necítili ani psi)):...ale no tak pánové...)..Tak si to zhrnme-soudce Otakara propustil, policie nepoznala hluboko rozkopanou zem v okolí nálezu batohu, několik měsíců až do jara,kdy je tělo už v rozkladu, už to samo o sobě je velice praz­vláš­tní,­...ne­říka­li jste ,že OTAKAR pocházel ze zámožné rodinky?...Že by byla tendence policejních a možná i politických složek, uchránit jejich chlapce co nejvíce to půjde , před prů*­**m.­....­...Dal­ší věc,proboha chlapi, uvažujte -hrob,který vykopu, musí být navýšen hlínou,protože se po nějakém čase sám propadne....Už jste někdy zahrabávali vaše zvířátko do půdy ?...ikdyž na hrobeček stoupnete,pořád je měkký .....navíc ,kde vzal Otakar čas na vykopání hlubokého hrobu ve ztuhlé půdě, obzvlášt,když už museli piolicejní složky nebo příbuzní ,prohledávat nejbližší okolí ........hodně zvláš­tní.­..;)­....­.Spí­še bych,než přemýšlet nad Otakarem ,hledal ,kdo měl a stále MÁ, z policejních složek ,nebo soudců­,poli­tiků,­vliv­ných ,REÁLNÝ ZÁJEM na ututlání vraždy a proč.

nadeje74 ( 21. března 2011 23:32 )

Vážení obhájci Oty T.! Myslíte, že by policie obvinila z tak brutálního činu jen tak někoho, aby se neřeklo? Vše svědčí proti Vašemu sympatizantovi Otovi! Už jen výsledky DNA a bude Vám všem jasno, bohužel Aničku to již nezachrání. Ale chci Vám něco říci, vzpomínáte na toho chlapce Mirca z Německa? Ztratil se v téměř stejnou dobu jako Anička. Nakonec ho také našli znásilněného a zavražděného!! A pachatel? Také ,,bezproblémový otec od rodiny, přátelský soused a manžer. Ve skutečnosti bestie, jaká nemá obdob. Našli ho podle auta a Vážení, žádný afekt, nebo sexuální neovladatelný pud, ale promyšlená bestiální pedofilně sadistická vražda!!! Ten chlap vezl toho chlapce 10km aby na něm vykonal všechna ta zvěrstva. Pokud by šlo o afekt atd, tak 10km trasa je příliš dlouhá na to, aby si vše uvědomil a takový pud se vytratil. Měl to také připravené a když ho pak policie zadržela, mimochodem taky náhodou, tak také nechtěl vypovídat, zapíral a ještě řekl, že doufá, že tu bestii, co Mirca zavraždila najdou a dají mu co proto. Takže si uvědomte, že tyto bestie uvažují zcela jinak a je u nich samozřejmostí, že zapírají!!!! Jsem přesvědčena, že policisti v souvislosti s Aničkou, jsou na správné stopě!!!

henes ( 20. března 2011 13:15 )

Díky bohu že už uslintanej Havel není prezident. Ten dement by byl schopnej mu dát milost jak to udělal po revoluci!

zirafa ( 20. března 2011 12:47 )

Žirafko kriminalistko amatérko, je mi to líto, ale stále si nerozumíme. Když v Čechách, ve kterých 35 let zpátky nebyl často sníh ani na Vánoce, začne mrznout už v polovině listopadu a přestane cca před 3.nedělemi ,dá se říci, že loňská zima začla poměrně brzo a vydržela dlouho. nikto nevie 19. 03. 2011 23:47 nikdo nevie, obávám se, že mi nerozumíš ty - tak polopatě: zimu, resp. počasí, zde zmiňuješ v souvislosti s nálezem těla, argumentuješ tím, že zima začala brzy, proto bylo objeveno až teď, když zima přestala..... proto jsem já argumentovala tím, že ještě měsíc po zmizení A. nemrzlo, dokonce některé dny bylo mimořádné teplo.....chápeš už, co jsem tím chtěla říct?

hedvicka ( 20. března 2011 09:39 )

jak mohl soudce propustit pravděpodobného vraha z vazby? Na detektoru lži skoro neprošel, dle detektivů měl zůstat ve vazbě, přesto ho soudce klidně pustil, vždyť mohl páchat další hrůzostrašné podobné zločiny. Za plno nezávažných hloupostí zůstávají lidé ve vazbě, ale pravděpodobný vrah mohl 5 měsíců chodit na svobodě, jak je to možné? Nebyl důvod policejní původ rodiny - mamánka a papánka - pravděpodob. vraha? Skutečně v této zemi je faktu už možné všechno, doufám, soudce, který pustil pravděpodob. vraha na svobodu si už ani nebrnkne a bude odvelen někam do dolů.

Zobrazit celou diskusi