Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podívejte se! Zeman po pádu žádá ředitele o popelníček: ČT řeší únik videa

Autor: simao, INT - 
30. ledna 2013
16:27

VIDEO: Zemanův pád se stal jedním z volebních hitů. Odvysílala ho ČT a to by ještě bylo v pořádku. Jenže na internet unikla prodloužená verze, která odhaluje, co dělal Zeman před pádem a po něm v útrobách stanice. A lidé se baví tím, jak Zeman nedoslýchá, nebo žádá ředitele ČT o popelníček.

Cesta k prvnímu velkému televiznímu rozhovoru byla pro Miloše Zemana po euforickém závěru voleb pořádně strastiplná. Prostory České televize přinesly Zemanovy různé nástrahy.

"Ježišmarjá... zase kdybyste mi dali informaci o tom, že je tam shod, což jste mi nedali, tak bych málem, ale málem tak neupadnul. Naštěstí jsem se zachránil. Děkuji všem, kteří mi nepomohli," pronesl Zeman po pádu s notnou dávkou ironie v hlase a zmoženě usedl do křesla.

Poznámku adresoval prezidentské ochrance, proti níž má velké výhrady. Hned poté si vítěz voleb na odreagování zapálil: "Takže pane řediteli, kde máme popelníček?" Tázal se Zeman generálního ředitele ČT Petra Dvořáka.

Česká televize však nyní řeší, jak se objevily tyhle záběry na veřejnosti. "Jedná se o takzvané hrubé materiály, které vznikly při natáčení pro zpravodajství a volební vysílání a nebyly určeny k vysílání v této podobě. Někdo, jehož totožnost neznáme, je o své vůli zpracoval a zveřejnil. Česká televize nyní celou záležitost prověřuje," prozradila serveru Novinky.cz mluvčí televize Michaela Fričová.

sluki ( 31. ledna 2013 11:12 )

www.sousednahrad.cz

gamehoror ( 31. ledna 2013 10:47 )

http://www.lidovky.cz/premier-necas-paralyzuje-kontrolu-bis-stezuje-si-predseda-poslanecke-komise-do lejs-gmu-/zpravy-domov.aspx?c=A120529_195843_ln_domov_jkz

zvukar ( 31. ledna 2013 10:27 )

To je dobrý nápad, vymlouvat se na operovaný palec, když se člověk namaže!

wandzi ( 31. ledna 2013 10:06 )

Netapetuj tady kraviny!!! Co to je za blbost!? Nečas Zemana v kampani podporoval, tak proč tahle kampaň?

wandzi ( 31. ledna 2013 09:08 )

Palec a únava, říká tým Zemanův tým však nejistou chůzi nově zvoleného prezidenta vysvětluje velkou únavou a operovaným palcem na noze. Vzpomeňte na Jelcina, to čeká i nás, dívat se na ožralého przidenta.

Zobrazit celou diskusi