Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Internet se směje Zemanovi: Uniklý novoroční projev a amnestie pro Grosse

Autor: psch - 
27. ledna 2013
18:23

VIDEO | Prezidentské volby, v nichž zvítězil Miloš Zeman, rozdělily Českou republiku na dva tábory. Podpůrci druhého kandidáta Karla Schwarzenberga, který skončil o půl milionů hlasů za Zemanem, si nyní z nového prezidenta dělají legraci. A nejen oni.

Vítězství Miloše Zemana pobouřilo spoustu lidí, po sociálních sítích začaly kolovat vtipy a nenávistné statusy. Řada lidí dokonce vyhrožuje emigrací. Zatím ale žádné potvrzené zprávy o hromadných odjezdech z republiky nemáme.

Právě voliči Karla Schwarzenberga mají například na Facebooku větší zastoupení, než druhý tábor. Možná i proto vzniká tolik nenávistných a zesměšňujících obrázků.

Odpůrci Zemana spustili i odpočet, ve kterém je znázorněn zbývající čas do konce mandátu nového prezidenta. „Ubývá to pomalu,“ komentují lidé odpočet na zemancountdown.cz na sociálních sítích.

Odpůrci Zemana připravili stránku s odpočtem do konce jeho mandátu Odpůrci Zemana připravili stránku s odpočtem do konce jeho mandátu | Reprofoto zemancountdown.cz

Neznámý imitátor také natočil parodii na Zemanův prezidentský projev. Podívejte se, kdo všechno v něm dostane od Zemana amnestii:

marie60 ( 4. března 2013 17:50 )

HŃUPE, jen se nezalkni tou svojí zlobou !!! Jsi vážně ubožák.

marie60 ( 4. března 2013 17:48 )

 A proč neukáže tenhle imitátor svoji nenávistnou držtičku? Snad se nebojí? V těch pravdo_láskařích je pořád plno zloby proti Zemanovi a vůbec proti jeho voličům.

alixie ( 30. ledna 2013 18:08 )

Vážený pane Zemane, blahopřeji ke zvolení. Jste skvělý.

lideneblbnete ( 29. ledna 2013 20:54 )

dafanku13 ..to by musel nejdriv zatocit sam ze sebou...hulvat jeden sprostej

lideneblbnete ( 29. ledna 2013 20:52 )

pane Zemane stydim se za mou naivitu, nikdy jsem neveril ze hulvat ktery mluvi sproste a chlaste je "dost dobry pro cesky narod" ....aby se stal jeho Prezidentem ......vlastne vice nez za mou naivity se stydim za Vas, vazeny Milosi Zemane

Zobrazit celou diskusi