Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Disident Urban sečetl hříchy Zemanovy vlády: Milošku, žaluj mě!

Jan Urban vzpomíná na podezřelé kauzy z doby, kdyz Zeman vládl
Jan Urban vzpomíná na podezřelé kauzy z doby, kdyz Zeman vládl  (Autor: Youtube.com)
Autor: oj - 
20. ledna 2013
12:06

Bývalý disident, chartista a novinář Jan Urban natočil klip, v kterém připomíná kauzy z dob vládnutí Miloše Zemana. "Jestli něco z toho není pravda, tak mě, Milošku, žaluj," vyzývá Zemana.

„Sevapharmu jste zprivatizovali za 50 milionů, usnesení připravoval kdo jiný než Mirek Šlouf. Koupil ji jeho kamarád, fotbalový podvodník Jan Gottwald, zvaný Gotiš. Jen pozemky měly hodnotu přes miliardu. Jan Gottwald nesplnil žádné podmínky, které jste v usnesení měli a Česká republika přišla o vlastní výrobu vakcín a sér, a od té doby se musí dovážet ze zahraničí. Obratem ruky ten pozemek prodal za 350 milionů firmě Sekyra Group a dnes má ten projekt hodnotu 1,5 miliardy. Zhodnotit 50 milionů na 1,5 miliardy, tak to nejde bez korupce, Miloši, jestli si rozumíme,“ říká.

Ve zbytku klipu mluví o dalších kauzách a party uředníků okolo Šloufa. Podle Urbana jsou jen dvě možnosti. „Buď jsi o tom Miloši jako premiér věděl a nebo jsi o tom nevěděl, ale pak jsi hlópé jak ondatra v říji, jak se říká na Moravě. V žádném případě ale nemůžeš být prezidentem republiky,“ uzavírá Urban svůj klip.

„My se k tomu nebudeme vyjadřovat. Je to názor jednoho člověka, na který má právo,“ řekla Blesk.cz mluvčí Zemanovy kampaně Hana Burianová.

emos1a2 ( 26. února 2013 06:24 )

Urban, po shlédnutí pořadu ČT - "Před půlnoci ", moderovanou Šárkou Bednářovou, jsem se s chutísmál, jak bývalý důvěrník Urban, chrlí ze sebe jeho výmysly! Tento člověk, nechci ho urazit, urazil se sám před sebou, že vůbec vystupuje na veřejnosti! Absolvent FF UK v Praze, v roce 1974, v začátku velmi pruské normalizace absolvuje obory filosofi a historie. Velmi zajímavé, že se mu to podařilo, jak říká s čistým štítem !!!A jeho spolupráce s STB, díky Rumlovi spisy skartovány! Shrnutí: typ člověka, který bude dělat vše, jen, aby nemusel dělat! Jistě, v USA uděla přednášku za Jidášovy groše, a tak se chlubí, kdo tam na jeho přednášce byl,i Šárka zpovědnice by si měla pozametat pod svým stolem, má již také své chybičky!

rambo1993 ( 22. ledna 2013 22:50 )

Miloš Zeman už mockrát dokázal, že je pro tuto zemi přínosem. Navíc, je s ním sranda. Těším se na jeho novoroční projevy, alespoň se pobavím.

kakamilek ( 21. ledna 2013 12:29 )

Vsadím se, že se do hysterické, zběsilé a krajně imbecilní kampaně za zvolení Zemana zapojí ta nejodpornější verbež v zemi!

lukreciaborgia ( 21. ledna 2013 11:07 )

Jan Urban,člen TOP akrycí jméno -disident-.tak kakhle vypadá novinářská krysa.Však Ruml měl po revoluci co dělat,aby zahladil stopy.Jsi obyčejný podvraťák.

lukreciaborgia ( 21. ledna 2013 11:00 )

Tak takhle vypadá novinářská žumpa.A že s tím přišel akorát do voleb?Tak dlouho to ví a neudal Zemana a až přišly volby,tak tumáš Zemane.Ano,tykáte si,ale tohle bych fakt neudělala tomu,s kým si tykám.Kolik jsi za to Urbane dostal?Neříkej,že to děláš zadarmo,nebo tě osvětil bůh svatý a rozhodl ses pro spravedlnost,Před volbama?Tak se chovají jedině krysy a novinářští podvraťáci.Styď se!!Havel taky říkal"nevěřte komunistům !!Straší nezaměstnanosti,ale není to pravda.No strašilo akorát Havlovi na maják.A ty,udavači jsi totéž.

Zobrazit celou diskusi