Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na frontu s dámskými vložkami, tampóny a vlastními škrtidly: Ruští rekruti dostali bizarní výčet potřebných věcí

Autor: rix - 
6. října 2022
16:21

Nábor nových jednotek po vyhlášení částečné mobilizace v Rusku začal i v Altajském regionu. Místní důstojnice na odvodu informovala nové muže ve zbrani o tom, co si mají pořídit na frontu. V bizarním výčtu nechybělo vlastní škrtidlo nebo dámské vložky a tampóny!

„Nezapomeňte na spací pytle a karimatky, budete spát všude,“ apelovala na zelenáče ruská důstojnice. „Oni nám to nedají?“ ptali se zmatečně právě zmobilizovaní muži. „Dostanete uniformu a něco na sebe, nic víc,“ odvětila jasně vojačka, jež všem nadiktovala, co si mají zajistit za léky.

Především dbala na to, aby si s sebou muži vzali vlastní škrtidla. „Nemáme jich pro vás dost,“ vysvětlila s tím, že se všem budou hodit na frontě autolékárničky. Když se mnozí z mužů pousmáli bizarnímu výčtu, přišlo na to nejpodivnější. „Vezměte si s sebou ty nejlevnější tampóny,“ uvedla Ruska.

A důvod? Prý se s nimi dá ucpat rána po kulce ze střelné zbraně. „To si pamatuji už z války v Čečensku,“ podotkla důstojnice. Brancům doporučila i dámské vložky, které skvěle odvádí vlhkost a hodí se jako vložky do bot. „Všechno to budete potřebovat, rozuměli jste?“ zakončila vojačka výčet požadavků.

Video  Většina zbraní připomínala spíše šrot.  - Twitter / @nexta_tv
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa