Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kráska se zbraní v ruce: Ukrajinská miss vybízí k boji s ruskými okupanty

Autor: rix - 
28. února 2022
17:01

Ukrajinská kráska vyrazí do boje proti ruským okupačním vojskům? Vypadá to tak. Vítězka Miss majestátní Ukrajiny pro rok 2015 Anastasia Lennová (31) na svém instagramu pózuje ozbrojená. „Stojím za Ukrajinou,“ hřmí. Zatím má ale mladá žena plné ruce s prací influencerky a modelky.

Od krásných šatů a vysokých podpatků ke zbraním a uniformě? Takovou cestou by se mohla vydat bývalá misska. Krásná modelka se bojí o svou vlast. Zacházení s puškami jí navíc není cizí. Ačkoli cvičí jen s airsoftovou zbraní, kuráže má na rozdávání. V armádě však podle svých vlastních slov není.

Desítky fotek za posledních pár let ji ukazují v plné výstroji v zalesněných arénách a krytých cvičištích. „Každý, kdo překročil ukrajinskou hranici s úmyslem invaze, bude zabit,“ tvrdí nyní. Nechybí jí ani patřičná drzost. „Naše armáda bojuje takovým způsobem, že by NATO mělo požádat o vstup na Ukrajinu,“ prohlásila nedávno na instagramu. 

Chválu pěje i na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. „Opravdový a silný vůdce. Toto je prezident Ukrajiny,“ uvedla patriotka podle webu Daily Star. Absolventka marketingu a managementu na Slavistické Univerzitě v Kyjevě vyzvala civilisty, aby odstranili všechny dopravní značky, a tak invazním jednotkám ztížili navigaci. „Nepřítel má žalostné spojení, neorientuje se v terénu. Pomozme jim jít přímo do pekla,“ apelovala. Její slova dychtivě čte již dvě stě tisíc sledujících. 

Video  Drama v Charkově a civilní oběti! Mírová jednání v Bratislavě?  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa