Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující video z Ukrajiny: Obrněné vozidlo rozmačkalo auto s civilistou! Místní řidiče vytáhli živého

Aktualizováno -
25. února 2022
16:08
Autor: rix - 
25. února 2022
15:08

Hrozivou scénu zachytil na kameru jeden z obyvatel blíže nespecifikovaného ukrajinského města. Z okna svého bytu natočil, jak údajně ruský tank bez okolků najel na osobní auto, v němž seděl člověk! Muže ve vozu se poté podařilo díky místním hrdinům zachránit.

Přes sociální sítě se v pátek rozšířilo video z blíže neurčeného ukrajinského města, které zachycuje šokující čin řidiče zřejmě ruského obrněného vozidla. Voják řídící obrněnec se zachoval, jako kdyby se úplně pomátl. Najel ve velké rychlosti do nicnetušícího osobního auta, jež projíždělo kolem. Z vozu, ve kterém podle informací uvedených na sítích seděl ukrajinský civilista, zbyl jen vrak.

Hrozivá situace má ovšem v rámci možností šťastný konec. Duchapřítomní obyvatelé města se hned vydali řidiče automobilu zachránit. A to se jim také podařilo! Společnými silami se pokoušeli staršího pána z vozu dostat. Podle dostupných informací měl muž děsivou „nehodu“ přežít.

Situace je o to méně pochopitelná, když ruská armáda tvrdila, že při svém obléhání nemíří na civilní cíle. Mnoho civilistů už ale zemřelo nebo bylo zraněno. Jak uvedl deník Metro, ve městě Chuhiv dokonce zahynul malý chlapec. Ukrajinské zdroje hovoří nejméně o dvou mrtvých dětech.

Video  Mohutná exploze nad Kyjevem v ranních hodinách  - Ukrajinská armáda
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa