Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah krásné Alexandry odhalen: Je to patnáctiletý Somálec!

Autor: shp - 
27. ledna 2016
14:43

Byla krásná, mladá a chtěla pomáhat lidem v nouzi. Blonďatá Švédka Alexandra Mezher (†22) se rozhodla pracovat v centru pro uprchlíky, ale její dobrosrdečnost se jí stala osudnou. Jeden z migrantů ji napadl a zabil. Na povrch se nyní dostaly další informace o vrahovi.

Policie odmítla sdělit o vrahovi, který byl již zadržen a umístěn do vazby, bližší informace. Bylo však jasné, že jde o nezletilého, jelikož Alexandra pracovala se skupinou uprchlíků ve věku 14–17 let. A to je na celé události nejděsivější.

Britský Mirror později upřesnil, že vrahovi je teprve patnáct let. Nyní informoval i o chlapcově národnosti – pochází ze Somálska. Proč se hoch rozhodl vraždit, zůstává záhadou.

Na místě útoku byl nalezen podle švédských médií nůž, což nasvědčuje tomu, že Alexandra byla krutě ubodána. Z centra pro uprchlíky ji ještě převezli do nemocnice, ale tam svým zraněním podlehla.

Než si chlapce převzala policie, zadrželi ho ostatní pracovníci uprchlického centra. Co s ním bude dál, zatím není jasné. Podle kolegů byla Alexandra, která do Švédska přijela z Libanonu, nesmírně hodná a přátelská.

Byla andílek,“ prohlásila o své dceři matka Chiméne Mezher (42). „Je chyba švédských politiků, že zemřela,“ říkají její bratranci. Život krásné blondýně už ale nic nevrátí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi