Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

AURES Holdings hledá na 170 lidí, převážně jde o pozice na podporu prodeje

8. února 2024
08:55
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Skupina AURES Holdings, provozovatel mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna, momentálně hledá nové uchazeče na 167 pracovních pozic v České republice, na Slovensku a v Polsku. Skupina ročně prodá na sto tisíc automobilů. V letošním roce plánuje pokračovat v expanzi, proto nejvíce pozic hledá v oblasti podpory prodeje. Již vloni společnost výrazně personálně posílila a navýšila počet zaměstnanců o 12 % na 3 400 ke konci roku 2023.

„Loňský rok byl pro naši společnost prodejně nejúspěšnější v naší jednatřicetileté historii a letošní cíle jsou tak logicky ambiciózní. Navíc ojeté vozy jsou i kvůli ekonomické situaci rok od roku stále žádanější. Budeme také nadále pokračovat v expanzi, a to převážně v Polsku, kde je nejvyšší potenciál k růstu. Posilujeme ale i v našich tradičních zemích, jako je Česká republika nebo Slovensko, a proto potřebujeme rozšířit naše týmy,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO, Mototechna a Auto Diskont a poboček Driverama v západní Evropě. V loňském roce AURES Holdings pokořil svůj historický rekord a za třicet jedna let existence poprvé prodal více než 98 000 vozů. V letošním roce hodlá pokořit sto tisíc.

V tuto chvíli společnost hledá 97 zaměstnanců v České republice, 10 na Slovensku a 60 v Polsku. „V České republice čtvrtinu nabízených pracovních míst tvoří back office a zbytek je pro doplnění pozic pro styk se zákazníky. Chceme získat převážně seniornější kandidáty s vyšší kvalifikací a zkušenostmi v zákaznickém servisu,“ doplnila Topolová. Společnost v Česku nabírá i na nové projekty, zejména z oblasti financí a e-mobility. „Elektromobilita je nevyhnutelnou součástí dnešní doby a naše společnost chce být i nadále lídrem v této oblasti na sekundárním trhu. Vždyť počet prodaných elektromobilů vloni vzrostl již na rekordních téměř pět set, čtyřnásobně více než o rok dříve. V letošním roce proto mimo jiné plánujeme rozšířit počet nabíjecích stanic na našich pobočkách, a také budeme postupně budovat vlastní fotovoltaické elektrárny,“ upřesnila Karolína Topolová.

Na Slovensku společnost hledá výhradně pozice pro styk se zákazníky, tedy specialisty pro prodej vozů a finančních produktů, a také přípraváře aut. „V současnosti také vytipováváme vhodné lokality pro servisní centrum vozů, kde najdu zaměstnání další kandidáti,“ dodala Topolová.

Nové otevřené pozice v Polsku se týkají převážně prodeje vozů, což souvisí s plánovanou expanzí společnosti. V nejbližší době tu AURES Holdings plánuje otevřít několik poboček. „Budeme také pokračovat v rozšiřování kapacity našich stávajících poboček. V Zabrze chceme kapacitu rozšířit na dvojnásobek, tedy až na 800 aut, v Gdansku navýšíme nabídku o 200 vozů. V současnosti nabízíme jen v této zemi téměř pět tisíc aut a s dalším nárůstem roste i naše potřeba náboru nových zaměstnanců. Po rozšíření poboček plánujeme v Polsku nárůst až na 845 zaměstnanců,“ uzavřela Karolína Topolová. Přehled aktuálních pozic společnost uveřejňuje na svých stránkách.

Skupina AURES Holdings je letos na trhu již 32 let. Provozuje síť více než 60 poboček v České republice, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a Německu. Za dobu své existence na výkupu a prodeji obsloužila již přes 3 miliony zákazníků. Skupina prodá ročně bezmála 100 000 vozů a je tak největším prodejcem ojetých aut ve střední a východní Evropě.

Video  AURES Holdings letos cílí na rekordních 100 tisíc prodaných aut, léto bylo nejsilnější v historii.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Uživatel_5781847 ( 8. února 2024 14:05 )

To je slušný, největším prodejcem ojetých aut ve střední a východní Evropě 👍

Zobrazit celou diskusi