Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

ŽIVĚ: První den E15 International E-commerce Summitu

International e-commerce summit  (Autor: E15)
Autor: red - 
28. února 2023
08:56

Přední osobnosti e-commerce z Česka i ze světa se sjely do Prahy, aby představily nejnovější trendy na největší české akci věnované e-commerce - E15 International E-commerce Summit, který se zároveň spojí s E15 Technologic Festivalem. Účastníci se tak mohou těšit na spírky  z Shipmonku, Rohlíku, Zásilkovny, Heureka Group nebo Productboardu. Přinášíme vám stream z prvního dne celé akce.

Třídenní akce probíhá v Martinickém paláci na Pražském hradě. Na dvou různých eventech E15 se objeví více než stovka osobností z deseti zemí a z různých oborů.

Program dne patří E15 Technologic Festivalu. V jeho rámci vystoupí na dvou stageích řečníci ze společností Pilulka, Dr. Max, Fintree či Czech News Center.

E15 International E-Commerce Summit

E15 International E-commerce Summit se už potřetí ponoří do trendů z české i světové e-commerce. Potvrzenými hosty programu jsou pro tento ročník například Jan Bednář, zakladatel logistického startupu Shipmonk, 40. nejbohatší Čech a EY podnikatel roku ve Spojených státech, či Lukáš Antoš, který řídí marketing Rohlíku a nabídne svůj pohled na věc, o své postřehy o aktuálním stavu internetových obchodů se podělí také zakladatelka Zásilkovny Simona Kijonková. Mezi řečníky budou také Tomáš Braverman z Heureky nebo šéfka CZC Jitka Dvořáková. 

Letos se exkluzivně e-commerce svátek spojí s dalším eventem z dílny E15, s populárním E15 Technologic festivalem, který je největším mezinárodním festivalem technologií, inovací a startupů v Česku. O své zkušenosti a názory se podělí spoluzakladatel jednoho z nejúspěšnějších českých startupů Productboard Daniel Hejl nebo odborník na umělou inteligenci Michal Pěchouček ze společnosti GEN (dříve Avast) a chybět nebudou ani investoři z elitních fondů jako Ondřej Bartoš z Credo Ventures nebo Tomáš Matějček z Mitonu. V průběhu tří dnů se tak návštěvníci mohou těšit na nejnovější trendy ze světa technologií. Kromě AI dojde i na  blockchain nebo na fintech, konference propojí na jednom místě investory, foundery i zakladatele startupů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi