Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Anketa Zlatá koruna: Hlasujte o nejlepší finanční produkty, sami můžete vyhrát ceny

Anketa Zlatá koruna
Anketa Zlatá koruna  (Autor: pdMEDIA s.r.o.)
Autor: E15 - 
11. ledna 2022
19:20

Nejstarší česká celostátní přehlídka finančních produktů, Zlatá koruna, zahajuje svůj jubilejní 20. ročník. Porota zhodnotí stovky spotřebitelských i podnikatelských finančních produktů. Vítěze vyhlásí na konci května příštího roku. O svých favoritech může hlasovat i veřejnost.

I Zlatou korunu zasáhla v uplynulých dvou letech pandemie, vyhlašování oceněných produktů proběhlo už podruhé prostřednictvím videa. Koronavirus ale do světa financí přinesl i pozitiva. Banky byly okolnostmi donuceny k urychlení digitalizace a technologického rozvoje finančních služeb. S tím vznikla potřeba spolehlivého zabezpečení online finančních služeb.

Soutěž Zlatá koruna má za cíl pomoci veřejnosti snadněji se orientovat v nabídce finančních produktů, motivovat ji k tomu, aby se více zajímala o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměla nabídkám finančních společností.

Zlatá koruna také už na počátku pandemie založila internetovou poradnu Peníze v roušce, v níž se může veřejnost zeptat online zdarma na cokoliv z oblasti financí. Na dotazy odpovídají členové Finanční akademie, jinak porotci soutěže Zlatá koruna. Vzniká tak databáze otázek a odpovědí, která v současnosti čítá už více než 1700 položek.

Pro svůj oblíbený produkt mohou lidí hlasovat v anketách Cena veřejnosti a Cena podnikatelů, mohou do soutěže také svůj oblíbený finanční produkt navrhnout. Hlasovat je možné již nyní.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi