Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

200 milionů mi rozdělte na těchto pět účtů: Sazce se přihlásil majitel třetí nejvyšší výhry

Výherce si přišel pro svých 200 milionů.
Výherce si přišel pro svých 200 milionů.  (Autor: Sazka)
Autor: ljš - 
3. října 2016
17:36

Pěkně je napínal! Šťastlivec z Ústecka, který ve Sportce vyhrál přes 200 milionů korun, si pro peníze přišel jen pár dní před vypršením lhůty. Působil prý velmi klidně a pro zaměstnance Sazky měl jasné instrukce.

Identitu sázejícího Sazka tají, uvedla jen, že si pro astronomických 201 252 720 korun přijel muž středního věku, a to jen devět dní před vypršením lhůty na vyzvednutí výhry. Do té doby se ale podle společnosti na převzetí peněz pečlivě připravoval.

„Výherce působil velice klidným dojmem a bylo zřejmé, že je perfektně připravený. V sídle Sazky hovořil pouze s jedním zaměstnancem, kterému předložil čísla pěti různých bankovních účtů. U čísla konta byla navíc vždy uvedena přesná částka, jaká má být poslána. Bližší informace o tom, jak s penězi dále naloží, nechtěl muž specifikovat, pouze uvedl, že má promyšlenou investiční strategii,“ řekl mluvčí Sazky Václav Friedmann.

Peníze výherci přijdou nejpozději do 60 dnů, tedy začátkem prosince. S prázdnou ale neodcházel. „Na místě využil možnosti odnést si v hotovosti 270 tisíc korun,“ dodal mluvčí.

V České republice padla vyšší loterijní výhra jen dvakrát. Před třemi lety si manželský pár z Chrudimska odnesl ve Sportce bezmála 400 milionů korun. Absolutním rekordmanem je pak šťastlivec z Pardubického kraje, který ve hře Eurojackpot získal 2,466 miliardy korun.

„Bylo by skvělé po roce přivítat do klubu miliardářů dalšího Čecha. Právě tento pátek opět hrajeme o téměř 2,5 miliardy korun, tedy nejvyšší možnou sumu, jakou Eurojackpot nabízí,“ dodává Friedmann.

Víte, kdo je nový český multimilionář? Napište nám tip@blesk.cz.

prycsnima ( 3. října 2016 18:28 )

 No snad nikdo neprozradíte kdo je ten výherce!!!

Zobrazit celou diskusi