Zpěvačka na sebe v poslední době upozornila kritikou show Tvoje tvář má známý hlas a zejména vystoupení Ivany Chýlkové (52) z posledního dílu. Ta totiž předváděla právě romskou zpěvačku a zapěla její nejslavnější hit Paš o Paňori (U vody stála). Bílou urazilo mimo jiné to, že maskéři Chýlkovou přespříliš vycpali. I proto po televizi Nova požaduje odškodné milion korun.

Pravda je, že by se jí peníze teď opravdu hodily. Žije totiž v bídě a chudobě. Její současný domov představuje skromně vybavený pokoj o pár metrech čtverečních v rokycanské ubytovně se společnou umývárnou a toaletou na chodbě.

„Tady na ubytovně měsíčně platím 2200 korun a můj příjem je jenom vdovský důchod, který je něco přes pět tisíc. Tak si spočítejte, kolik mně zbyde,“ líčila pro Aha! Bílá. „Na důchod ještě nárok nemám. Naštěstí za mne platí zdravotní a sociální,“ dodala smutně zpěvačka a kouřila přitom jednu cigaretu za druhou.

Do takzvaného holobytu se musela romská pěnice přestěhovat v roce 2011 po výroku soudu. O krásný byt, ve kterém dříve žila s manželem, totiž přišla kvůli nezaplacenému nájmu. Přitom svým zpěvem doslova dobyla svět. Na prodeji jejích desek vydělala vydavatelská firma BMG majlant a se skupinou Kale v minulosti vystupovala nejen všude po Evropě, ale i v USA, Japonsku, Kanadě a ve Vatikánu.

Co se pokazilo? Nejenže se v roce 2006 s kapelou rozešla, ale hlavně propadla hráčské vášni a pak už to s ní šlo z kopce. Její výdělky skončily v automatech a spousta věcí pak zase v zastavárně, například televize, pračka, hodinky či šperky.

„Kdybych to tak mohla vrátit nazpátek...“ zalitovala prostřednictvím deníku Aha! svých chyb Bílá, která přišla v podstatě o všechno. Dnes se na ubytovně obklopuje jen předměty, které jí připomínají nejen její někdejší úspěchy, ale také rodinu. Ať už adoptivního syna Františka, který se v únoru 2013 předávkoval drogami, nebo zesnulou maminku.

Právě o ní byl ostatně i text Věřina songu Paš o Paňori. „A oni z toho udělají takovou hloupou estrádu? Že se nestydí! Myslela jsem, že mě odvezou s infarktem,“ nemůže stále překousnout potupu způsobenou pořadem Tvoje tvář má známý hlas. Zpěvačka se ovšem nevzdává a právě chystá comeback. Pořídila si novou kapelu a chce se znovu vyšvihnout ze dna. Právě kvůli tomu by uvítala peníze od Novy, které by jí kariéru pomohly znovu nastartovat.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NAJDETE>>> ZDE!

Fotogalerie
20 fotografií