Bavič Rychlý měl z proměny v českou Edith Piaf doslova vítr. Poslouchá ji totiž podle svých slov už od sedmnácti let, a tak nechtěl z vystoupení udělat frašku. Jeho obavy se nakonec ukázaly jako zbytečné, jelikož si za píseň Čerešne, během níž ho na klavír doprovázel Petr Malásek (51), vysloužil vítězství a šek na 25 000 Kč. Ten putoval do nemocnice v Olomouci.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NAJDETE>>>ZDE!!

Show Tvoje tvář má známý hlas sledovala ostatně i sama Hana Hegerová, za níž se do bytu v centru Prahy vypravil deník Aha! s květinou. Královna šansonu bohužel kvůli zdravotním problémům nemůže už ani sejít prudké schody ze svého bytu, a tak s novináři mluvila její hospodyně. „Paní Hegerová se na pořad dívala a moc se jí to líbilo. Podle ní to zvládl Petr Rychlý opravdu skvěle a bylo to úžasné,“ nechala se slyšet žena, která paní Hegerové vypomáhá každé všední dopoledne a zařizuje pro ni vše potřebné.

Květina prý nemocné zpěvačce rovněž udělala radost. „Hned si ji prý dá na balkon, kde už jich má plno,“ prozradila deníku Aha! ošetřovatelka. Balkon plný rostlin zřejmě nemocné Hegerové alespoň částečně vynahrazuje přírodu, do které se kvůli špatné pohyblivosti nedostane.

Zdraví trápí interpretku písní Čerešne či Levandulová od prosince 2014, kdy ji postihla srdeční a mozková příhoda. Lékaři z Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze, kteří ji museli uvést do umělého spánku, už téměř nedoufali, že by se její stav mohl zlepšit. Slovenka, rozená Carmen Mária Štefánia Farkašová Čelková, však zabojovala a zázračně se uzdravila.

VŠE O HANĚ HEGEROVÉ A JEJÍM ZDRAVÍ NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!

Fotogalerie
46 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Tohle jste viděli? Petr Rychlý v neskutečném převleku za Louise Armstronga! TV Nova