„Jsme rozvedeni a s bývalým manželem vycházíme dobře,“ tvrdí herečka Pavla Vojáčková. Po rozvodu s Petrem Rychlým to tak ale úplně nebylo. Pavla se musela i s jejich společnými syny Matějem (26) a Ondřejem (23) odstěhovat z baráčku v Kostelci u Křížku do starého bytu na pražských Vinohradech.

Pár spolu navíc hrál i v divadle. Což byl o dost větší problém. „Někdy se nám hádky přenesou i na jeviště, a to je pak špatně. Musíme si na to dávat pozor,“ prozradil tehdy Rychlý, který jinak o své bývalé ženě skoro nemluvil.

Ale jak už to tak bývá, Pavla si udržovala naději, že by se k sobě manželé vrátili. To ale nebylo možné. Rychlý se zamiloval do bývalé tenistky Jany Pospíšilové, kterou si v roce 2006 vzal a s níž navíc zplodil syna Petra (11).

Po rozvodu musel herec platit velké alimenty na syny, a proto začal podnikat a založil si butik s módou na Václaváku. Ten mu ale nevydělával, a tak se herec dostal do velkých dluhů, které splácí dodnes. Naštěstí má stálý příjem díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde zatím končit nebude. „Dobrá zpráva pro moji banku je, že Rychlý bude splácet dál, protože seriál Ordinace pokračuje,“ uvedl herec s úlevou. „Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. My jsme si prostě na ta horká kamna museli sáhnout. Ale zase nás to posílilo ve vztahu. Finančně jsme sice trochu rozklíženi, ale tak to je,“ dodal v rozhovoru na Frekvenci 1 Petr.

Fotogalerie
12 fotografií