Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidič, který vyjel s autem na Sněžku: Den předtím přišel o řidičák

Autor: ljš - 
12. května 2015
21:48

Měl z toho velkou legraci, smích ho ale zřejmě rychle přejde. Řidič Rostislav Šafář (24) z Hořic totiž na Sněžku minulý týden vyjel i přes zákaz řízení.

Šafář uvízl v Obřím dole, když se nad ránem z hecu pokusil vyjet na Sněžku. Od policisty na místě dostal pokutu jen tisíc korun a čekal na správní řízení, ve kterém mu ale hrozila další sankce. „Straší mě šílenýma ciframa, tak doufám, že mě to mine. Asi bych měl ale shánět sponzora,“ řekl Blesku.

Už ale neprozradil, že má rozhodně hodně velký důvod se bát. Řídil totiž i přesto, že mu policisté den předtím vzali řidičák. „Protože se to stalo o víkendu, nebyla tato informace v systému a hlídka zasahující v Peci pod Sněžkou proto o odebraném řidičském oprávnění nevěděla. Řízení bez dokladů je přestupek, proto ho bude řešit příslušný úřad ve správním řízení,“ potvrdila serveru iDNES.cz mluvčí trutnovské policie Šárka Pižlová.

Rosťa krom papírů přišel také o auto. Po tomto průšvihu totiž zasáhl jeho otec. „Auto jsem mu zabavil a teď je u mě v garáži. Dostane ho zpátky, až bude mít rozum,“ řekl Blesku.

Video Chtěl vyjet autem na Sněžku! „Jsi borec,“ chválí ho kámoši. - Tomáš Koníček, Daniel Černovský
Video se připravuje ...

XLADI ( 13. května 2015 07:27 )

To že kámoši říkaj že je borec tvrdí jen on jich se nikdo neptal, jestli teda nějaké má

cipisek134 ( 13. května 2015 05:47 )

Ty nevíš, že v našem absurdistánu si lze koupit naprosto vše, čili i ten řidičák?

wimr.vegeta ( 13. května 2015 05:03 )

a zavčasu se ožení s mladou pokérovanou, piercingem prošpikovanou kundičkou a budou spolu fetovat a p.rcat, až se jim narodí podobný dement jako oni

zauber ( 13. května 2015 04:52 )

Rosťa je sice debil, ale jinak je to perspektivní, kreativní, mladý, kapitalistický člověk. Jistě bude schopným (všeho) manažérem, či podnikatelem.

faktum ( 13. května 2015 01:12 )

 Je to blbec, izolovat!!!

Zobrazit celou diskusi