Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výplatu naházel do automatů: Tak loupil u benzinek!

Autor: uá - 
6. února 2015
13:59

Je ze slušně situované rodiny, nikdy nebyl trestaný, má práci. Přesto mladíkovi (21) z Roudnice nad Labem peníze nestačily, a tak loupil. S pistolí v ruce přepadl 12 čerpacích stanic, 2 herny a zastavárnu. Teď už je ve vazbě.

Mladík, který všechny peníze naházel do automatů, loupil od loňského listopadu do konce ledna. Z Ústeckého kraje, kde už měl horkou půdu pod nohama, se postupně přesouval do středních Čech. Při loupežích měnil maskování, používal různé čepice, šály, jednou i masku z hororu Vřískot.

Video Lupič z Roudnice vykrádal benzinky kvůli závislosti na automatech - Policie ČR
Video se připravuje ...

S komplicem (20), který ho vozil a dělal tipaře, střídali dvě auta. Po zadržení se přiznal, řekl, že chtěl přepadávat benzinky dál podél dálnice D1,“ uvedl vedoucí kriminální policie v Litoměřicích Roman Kočí. Oba mladíci, lupič i jeho řidič, už byli obviněni. Za loupeže jim hrozí až 10 let vězení.

Všiml si ho policista

Lupič si místa, kde loupil, dlouho obhlížel. U čerpacích stanic ležel v trávě několik hodin. Osudným se mu stalo přepadení zastavárny v Roudnici. Když ji sledoval, všiml si ho policista, který měl volno. Při pozdější rekongnici ho identifikoval.

univerzalnizena ( 6. února 2015 17:09 )

to byl vřejskot sm r kaci cooooooooo

petrchpraha ( 6. února 2015 14:31 )

Zobrazit celou diskusi