Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vánoční večírek bachařů z Mírova: Rvačka a drsné nadávky řediteli?!

Autor: Pavel Ryšlink, lmk - 
19. prosince 2014
05:01

Vánoční večírek dozorců mírovské věznice se zvrtnul. Někteří se opili tak, že svým nadřízeným nadávali nejvulgárnějšími výrazy. A došlo údajně i na bitku! Incident skončil výpověďmi.

„Na akci, která se konala v mohelnickém kulturním, se porvali dva zaměstnanci s ředitelem věznice a jeho náměstkem,“ upozornil Blesk anonymní zdroj z bachařského večírku s tím, že oba zaměstnanci dostali okamžitě hodinovou výpověď. „Žádná rvačka na večírku nebyla a já jsem žádnou výpověď nedostal,“ tvrdí jeden z účastníků údajného incidentu.

Zaměstnanec mírovské věznice Blesku potvrdil, že vyloženě rvačka se na večírku sice skutečně nestrhla, urážky však prý padly. „Jeden dozorce nadal svému nadřízenému do ču..ků,“ prozradil pracovník kriminálu.

Podle dalších pracovníků věznice je možné, že si autor anonymního dopisu spojil několik událostí ze zmíněné akce. V jednu chvíli na ní totiž zasahovala záchranka, když jeden opilý dozorce spadl z barové židličky a zůstal ležet na zemi v bezvědomí.

Vedení incident odmítá, výpověď potvrzuje

Vedení mírovské věznice odmítá, že by se na večírku, který začal už ve 14 hodin odpoledne, udál nějaký mimořádný incident. „Můžeme pouze potvrdit, že se konala společenská akce,“ uvedla mluvčí věznice Kamila Válková a dodala: „Lze pouze také potvrdit skutečnost, že oba zaměstnanci zmínění v dopise podali výpověď ke dni 31. 12. 2014, a to na vlastní žádost. Proto se k dalšímu v této věci nebudeme vyjadřovat.“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moiaza ( 19. prosince 2014 11:56 )

Je vidět, jaká chamraď hlídá zločince. Potetovaná zrůda chce někoho hlídat, když jeho IQ je rovno dřevenému houpacímu koni?

vog.ht. ( 19. prosince 2014 11:01 )

Ten si může akorát tak rovnat nadosmrti záda na vezeňském lůžku.

vog.ht. ( 19. prosince 2014 11:00 )

Mají být chytřejší, jeden můj kolega si t tajně nahrál na mobil a místo něho skončilo vedení.

hu11 ( 19. prosince 2014 11:00 )

Puste Kajinka a ten je srovná !!!!

ivoadler ( 19. prosince 2014 10:28 )

Jasně, ředitel musí mít z úplatků nejvíc. Jinak by to byla anarchie. Veškerá anarchie se zakazuje.

Zobrazit celou diskusi