Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hromadná bitka v herně v Ostravě: Brutální útok popelníky zachytila kamera!

Autor: ČTK, simao - 
19. ledna 2015
19:15

Byla to pořádná mela, při které tekla krev! Výsledek: Osm zraněných a čtyři obvinění – z pokusu o těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Mezi nimi i 16letý mladík. Takový je účet hromadné bitky v herně v Ostravě, ke které došlo minulý týden. A kde se porvala skupina návštěvníků baru s ostrahou.

Když se u nás chlapi poperou... Létají i popelníky! V ostravské městské části Bělský les došlo minulou středu ke krvavé bitce mezi ochrankou herny a pořádně početnou skupinou mužů, kteří si vyrazili vyřídit si do baru účty.

Policie obvinila v souvislosti s touhle krvavou potyčkou celkem čtyři lidi. Kvůli pokusu o těžké ublížení na zdraví a výtržnictví zahájila trestní stíhání tří mužů ve věku od 30 do 50 let a šestnáctiletého mladistvého, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Neupřesnila, zda jsou obviněni bodyguardi či návštěvníci podniku.

Policisté přitom analyzovali obrazové záznamy a provedli výslechy. Čtyři účastníci konfliktu skončili v nemocnici s lehkými až středně těžkými zraněními, celkem bylo zraněno osm lidí.

I z videí je patrné, že šlo o pořádně vyhrocenou bitku. Na základě získaných důkazů pak následně policie obvinila čtveřici účastníků bitky – dospělým pachatelům hrozí trest v rozmezí 5 až 12 let, u mladistvého pak trest poloviční.

Policie podala návrhy na vzetí obviněných do vazby. Vyšetřování bitky však nadále pospíchá. Početná skupina návštěvníků zaútočila ve středu v podvečer na ochranku herny údajně poté, co členové ochranky vyvedli z podniku dva hosty. Jeden z nich se ale vrátil a přivedl si posily, řekl už dříve ČTK jeden z bodyguardů. Video z útoku pak uveřejnila na svém Facebooku Tíseň TV.

denisawais ( 27. ledna 2015 19:57 )

Bohužel česká republika má na tady tuto menšinu jiny metr nežli na nás... Oni můžou snad vše, nedej bože se jich jenom dotknout!!! už křičí diskriminace

123automobil ( 20. ledna 2015 13:14 )

123automobil ( 20. ledna 2015 13:13 )

123automobil ( 20. ledna 2015 13:13 )

123automobil ( 20. ledna 2015 13:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání