Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická nehoda reportérky ČT: Zemřela i se svým psem!

Autor: max - 
18. srpna 2014
18:12

V neděli dopoledne při tragické nehodě zemřela reportérka České televize Jana Sotonová (†28). Milovala východní Čechy, odkud pocházela, koně a svého bígla Marleyho. I ten při nehodě zahynul.

Facebook Jany Sotonové plnily fotografie s jejím milovaným bíglem. Podle přátel byli nerozlučná dvojka. Při autonehodě spolu odešli i z toho světa.

Křižovatka smrti

Život mladé reportérky vyhasl v neděli před polednem. Jana seděla na místě spolujezdce ve stříbrné audině. Řídil Pavel M. (28). Podle policie nerespektoval stopku a u obce Zámrsk vjel do "křižovatky smrti", jak jí místní přezdívají. Přehlédl modrý Volkswagen Passat, který po hlavní přijížděl zprava. V passatu sedělo pět lidí včetně dvou dětí. Srážce už nedokázali zabránit a čelně narazili do pravých dveří stříbrné audiny. Do míst, kde seděla Jana Sotonová. .

"Byla tam jedna osoba zaklíněná na místě spolujezdce. Bylo nutné jí pomoci vyprošťovacím zařízením. Bohužel se ji ani přes déle trvající resuscitaci nepodařilo zachránit," řekl serveru tn.cz velitel zásahu Jan Nováček.

Její smrt na Facebooku oznámil šéfredkator reportážní publicistiky České televize Marek Wollner. "Naše mladá kolegyně a kamarádka, novinářka Jana Sotonová zemřela včera při tragické dopravní nehodě. Nemám vůbec slov, je to šílené a bude nám strašně, strašně chybět," uvedl.

Shelby16 ( 20. srpna 2014 23:09 )

Silnice 35 je hlavní tah z Hradce na Moravu a mezinárodní hl. silnice. Kruháč na takové velké křižovatce by měl být, jako udělali před Hradcem Králové.

Shelby16 ( 20. srpna 2014 21:04 )

Mám tomu rozumnět, že řidič Audiny je spřízněný nějak s Bleskem a jindy kritický Blesk.cz v tomto případě záhadně mlčí u trestného činu viníka nehody !!! Tolik už článků o Sotonové a o řidiči, který to způsobil ANI SLOVO !! TADY SMRDÍ NEOBJEKTIVITA A ZAMLŽOVÁNÍ PŘÍPADU.

Shelby16 ( 20. srpna 2014 20:59 )

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Místo zbytečných řečí a obalování případu, kdy už víme rodinné zázemí reportérky, rodinné detaily posádky Passatu a teď podrobnosti o bíglovi, TAK ZÁSADNÍ VĚC - KDO JE TO PAKO, CO JÍ ZABIL, když nezastavil na stopce A CO NA TO TEĎ ŘIKÁ ? BLESK ZÁHADNĚ NEZVEŘEJŇUJE !!!

janejaneja ( 19. srpna 2014 11:13 )

Mám pocit, že jestli někdo někdy chcípne, tak to budeš ty, pavle219 ! S tímto svým názorem si nezasloužíš dýchat tento vzduch na této zemi. Peklo už se na tebe těší !!

jana999 ( 19. srpna 2014 10:59 )

když nebudou, tak zemřou, je nás dost, uvolní se místo

Zobrazit celou diskusi