Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Soud s uprchlým guru Járou: Měl prý 3000 žen! Víc než milovník Casanova!

Autor: sč - 
31. července 2014
06:45

Měl prý víc žen než slavný milovník  Giacomo Casanova. Policií hledaný a soudem souzený guru Jára Dobeš (43) měl prý totiž sex s třemi tisíci ženami. Všechny navštěvovaly jeho duchovní školu Poetrie.

Ženy, nejvíce blondýnky, mu sháněla asistentka Barbora Plášková, která rovněž uprchla a skrývá se v zahraničí. Před krajským soudem se včera ke kauze vyjádřil sexuolog Petr Weiss. Hodnotil osm žen, které jediné vše vypověděly policii, i to, jak proběhlo jejich takzvané „odháčkování“.

Téměř všechny byly nadprůměrné inteligence, přesto byly zmanipulovány psychicky i sexuálně. „Vybíral si stejné typy. Ženy nebyly schopny racionálně posoudit situaci. Byly ovlivněny psychotropními látkami a holotropním dýcháním,“ uvedl. Ve stavu změny jejich vědomí s nimi pak Jára souložil. Mnohé dlouho trpěly posttraumatickými stavy.

Co bylo odháčkování

„Metoda“, kterou měl Jára zbavovat ženy sexuálních háčků, jež v nich zanechali bývalí partneři. Měl je tak očistit a pomoci k dalšímu duchovnímu rozvoji. Žádná z žen však netušila, že se vlastně jedná o soulož.

Blesk Víte, že…

Giacomo Casanova (*1725 a †1798, Duchcov) byl italský kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat. Jehož í jméno je synonymem pro svůdce. V knize Dějiny mého života totiž autor bez skrupulí popisuje svá četná milostná dobrodružství.

itartas ( 31. července 2014 08:44 )

...tři tisíce jenom?

mirkazam ( 31. července 2014 08:00 )

Měly nadprůměrnou inteligenci ??? A naletěly...Tady těm rádoby spasitelům jde vždycky jenom o to jediné.Tak potom o jejich inteligenci silně pochybuji.

maxovskej ( 31. července 2014 07:49 )

Je to až k nevíře co se najde blbek a naletí takovému no ani nevím jak ho nazvat.Ale těm husám to patří za hloupost se hold platí.

lunatic ( 31. července 2014 07:46 )

Nechci být špatným prognostikem - od toho tu máme V.Klause a M.Zemana ,ale,s dotyčným to vypadá dost špatně - myslím si,že dostane vyšší trest než Viktor Kožený - a s tím teda pěkně "zametli" - verdikt zněl 10 let natvrdo - nepomohlo mu ani dovolání u Nejvyššího soudu .

Zobrazit celou diskusi