Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Expolicista Babyka zavraždil manželku: Dostal 16 let!

Autor: ljš, zb - 
25. června 2014
14:30

Brutálně ubodal manželku a připravil tak svou dceru o matku. Bývalého policistu Miloše Babyku dnes poslal soud na 16 let do vězení. Pozůstalým musí vyplatit skoro jeden milion korun.

Vražda se stala loni 28. srpna. Babyka podle spisu na manželku čekal na chodbě panelového domu v Sokolovské ulici na sídlišti Lochotín přesto, že měl soudem zakázáno se k ní přibližovat. Důvodem zákazu bylo údajně domácí násilí. Poté, co žena vyšla z bytu, chytil ji za vlasy a zaútočil na ni loveckým nožem, o několik desítek minut později zemřela.

Babyka po útoku utekl a skrýval se týden v lese na okraji města, kde ho dopadla zásahová jednotka. Soudu řekl, že v osudný den chtěl spáchat sebevraždu, pil lektvar připravený z jedovatého tisu.

klonklon ( 27. června 2014 00:12 )

matka mrdounaberlusconiho je ukrajinsko-mongolská pchíča obecná

lunatic ( 25. června 2014 15:30 )

Tomuhle opravdu nerozumím !A)uchazeči o práci u policie s velkou pravděpodobností absolvují psychotesty a kvůli ženě si jít "sednout" ; rozhodně jí neměl zabíjet - je to,jako když např.kdokoliv jde do "akce" s pistolí,aby si posléze odnesl 10táců ... Lidé přespříliš podléhají emocím - pročby jinak např.existovali nájemní zabijáci;jinými slovy - na střechu si lze objednat pokrývače ... a nepadat z ní sám

babapsi ( 25. června 2014 15:25 )

Ano, cikán je v této prvdoláskařské tunelářko právnicko-Plzeňské čezké společnosti víc než žena !!!!!!!!! Hezký signál pro domácí násilníky paury,kramný,babyky apod. Jděte se vy.rat, Ostuda v celé historii od začátku min. století!!!!!!!!!!!! HNUS !!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi