Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vražedkyně v bikinách: Do basy šla ve značkovém luxusu!

Autor: tp - 
9. dubna 2014
17:37

Žila si jako v pohádce, obchodník se zlatem Andrew Bush (†48) jí plnil všechna přání. Po jeho boku si zvykla na život princezny! Pak ji ale opustil, našel si jinou a to ho zřejmě stálo život! Krásná Slovenka Mária Kukučová (24) je podezřelá z jeho vraždy. Včera se přihlásila na policii a dnes ji čeká už druhá noc ve studené cele. Z pohádkového luxusu je to velký pád!

Na policii dorazila oblečená jako módní ikona. Je vidět, že u bývalého přítele nestrádala. Stačí se podívat jen zběžně a je jasné, že s luxusními značkami je velká kamarádka. A kolik vlastně stály věci, ve kterých se přišla sama přihlásit na policii v Novém Městě nad Váhem a které brzo vymění zřejmě za vězeňský mundúr?

Když ji vedli policisté do cely, snažila si oči kryté značkovými brýlemi a obličej zakrývat hedvábnou šálou. Ta také měla před fotografy zakrývat pouta, která se jí leskla Mária na zápěstích. 

Na nohách měla boty samozřejmě značky nejvyšší kvality, tedy Gucci, cena okolo deseti tisíc korun. Džíny podobně drahé, ačkoli značka známá není. Kabelku Louis Vuitton za těžko uvěřitelných 25 tisíc korun jí nesl v ruce policista.

Tohle může být na dlouho dobu poslední luxus, kterého se Mária dotkne. Zítra soud rozhodne o tom, zda bude vzata do vazby. Jelikož byl zločin spáchán ve Španělsku a byl na ni vydán také mezinárodní zatykač, je možné, že soud, který rozhodne o její (ne)vině, proběhne tam. 

Motiv se zatím nabízí více než jasný – žárlivost, která Slovenku podle Marie Korotaevové, nové přítelkyně Bushe, dohnala až k tomuto strašlivému činu.

pretty.liar ( 13. dubna 2014 13:49 )

Ošklivá,ale kde? Cikorka,viděl si už nějakou?

mopsamanda ( 9. dubna 2014 23:36 )

Nojo, dvě děvky se porvaly o jednoho sice vypelichaného, ale zato movitého kreténa, a na to on dojel. S tím musel počítat, že jednou dojde i na:"Když ho nebudu mít já, nebude ho mít žádná!" Blbý je, že zlatokopek je více než takových vypelichaných milionářů, a tudíž se na všechny zlatokopky nedostane. A to pak holt platí: "Každá chvilku, tahá pilku". No a občas se některá zakousne, a holt nechce pustit, a to je výsledek. Je to vlastně velmi rizikové být takovým vypelichaným zazobancem. Jednak ho to může každou chvíli klepnout z množství Viagry, kterou spořádá, a jednak ho může každou chvíli klepnout ona-

kacota ( 9. dubna 2014 22:19 )

kacota ( 9. dubna 2014 22:18 )

Keby ju dali do jednej cely s Norou Mojsejovou, tak by mohli spolu kecať o kabelkách, o nákupoch v Miláne, o značkových handrách a tak ..

ellka ( 9. dubna 2014 21:18 )

Mozno ju tesi ze ani on sa uz nebude valat s inymi. Aj ten playboy si uz douzival.

Zobrazit celou diskusi