Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražedkyně v bikinách: Milence jsem zastřelila v sebeobraně

Autor: ljš - 
9. dubna 2014
10:13

Čtyři dny byla na útěku Evropou, pak se slovenská modelka Mária Kukučová sama vzdala slovenským policistům. Tvrdí, že britského milionáře Andrewa Bushe (†42) zabila v jeho španělské vile v sebeobraně.

Mária napsala po vraždě svým blízkým sms zprávu, že všechno, co udělala, bylo v sebeobraně. Potom přerušila s rodinou veškerý kontakt. Podle Nového Času za ní do Španělska přiletěl její současný přítel Peter, aby se spolu mohli vydat na Slovensko.

Tam se pak modelka přišla sama přihlásit na policii v Novém Městě nad Váhem, odkud ji kriminalisté předvedli na obvodní oddělení do Trenčína, kde ji vyslechli a na základě mezinárodního zatykače, který už byl vydaný, obvinili z vraždy.

Na útěku byla Slovenka čtyři dny. "Věděla jsem, že se nevzdělaná modelka nemůže skrývat bez peněz a pasu příliš dlouho. Neměla, kam jít," řekla deníku Daily Mail Bushova exmanželka Sam.

Zatím není jasné, jestli bude Kukučová za brutální vraždu souzena v rodné zemi nebo ve Španělsku. Slovenská policie však nebude mít podle médií problém ji vydat, pokud o to Španělé požádají.

Kukučová zavraždila milionáře Andrewa Bushe třemi ranami do hlavy v jeho španělské vile, kde na něj čekala několik dní. Motivem byla pravděpodobně žárlivost, protože ukončil jejich tříletý vztah a začal žít s novou ženou.

vary ( 9. dubna 2014 13:41 )

Normální sebeobrana. To je jasný. Palici mu provrtala třema gulema.

vary ( 9. dubna 2014 13:40 )

No a co? Je blbá? Je. Tak kde s čím máš problém?

vary ( 9. dubna 2014 13:39 )

Normální d.ěvka, takovejch tady máme dost.

vary ( 9. dubna 2014 13:38 )

Tvoje máma je čůůůrááák

vary ( 9. dubna 2014 13:37 )

Zavři tlamu, ty mon*** východňáckej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání