Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovenská modelka podezřelá z vraždy milionáře: Co napsala v poslední SMS?

Autor: shp - 
8. dubna 2014
10:21

Byla to velká láska, ale vše skončilo tragédií ve slunném Španělsku. V rezidenci milionáře Andrewa Busha (†48) našli jeho bezvládné tělo s nadvakrát prostřelenou hlavou v bazénu plném krve. Z vraždy je podezřelá jeho expřítelkyně, slovenská modelka Mária Kukučová (23). Její známý však tvrdí, že se jen bránila. Co napsala blondýna ve své poslední SMS?

Je mladá, blonďatá a neodolatelně sexy. Není se tedy čemu divit, že modelka Mária klovla zámožného Bushe. „Platil jí studium i jazykové kurzy,“ prásknul na ženu, o které mnozí nemluvili jinak než jako o zlatokopce, její kamarád. S Bushem byla modelka tři roky. Nezažívala však jen radost, milionář prý střídal děvčata a život pro něj byla jedna velká párty.

Když se Mária vrátila před několika týdny na Slovensko, tvrdila, že se s Bushem rozešla. „Říkala, že s ním nemohla počítat do budoucnosti, ale že ho stále miluje. Nemělo to smysl. On nechtěl děti a Mária se chtěla usadit,“ říká její kamarád.

Druhý zdroj zase Novému Času tvrdil, že to byl právě milionář, kdo poslal sexy blondýnku k vodě. Všechny na Slovensku pak Mária překvapila, když řekla po své návštěvě, že se chystá do Španělska na dovolenou.

Poslední SMS

Ze slunné země pak přišla zdrcující novinka o brutální smrti milionáře. Až poté poslala svým příbuzným a přátelům zprávu. „Napsala, že má všechny ráda. Až později se ozvala s tím, že se jen bránila, protože ji Bush napadl se zbraní,“ prohlásil zdroj.

Je možné, že Mária odjela do rezidence Bushe o několik dní před ním a v luxusním domku na něj čekala s myšlenkou na pomstu. Teď je Slovenka na útěku před policií. Je velmi pravděpodobné, že se pokusí ukrýt ve své domovině na Slovensku.

123automobil ( 11. dubna 2014 13:59 )

pgga ( 8. dubna 2014 18:01 )

"chudera"?..proc?

pgga ( 8. dubna 2014 18:00 )

??? Urcite ji nenutil aby s nim tri roky byla.Nebyla jeho manzelkou..deti tam taky nebyly..takze?..Jednoduse se s ni rozesel..to se stava kazdy den .Ona se s nim urcite mela dobre a to byl ten duvod..co se stalo.Devcata z vychodu?.. Tu "povest" si snad delaji sami..ne?

derrick007 ( 8. dubna 2014 14:29 )

Chudera pekna baba, minula by sa aj u nas, takto bude robit stetku v base ale skor si myslim ze sa niekde odkraglovala sama chuderka ... smutne

derrick007 ( 8. dubna 2014 14:28 )

hahahha tak tak hopsik je buzna jak vysita preto ma tolko nickov staremu neboztikovi by radsej perdel mastil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání