Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Příbuzní cestujících ze zmizelého Boeingu 777: Házeli na zaměstnance aerolinek lahve!

Autor: shp - 
12. března 2014
22:30

Jsou zoufalí, strachy bez sebe a nemyslí na nic jiného než své příbuzné. Číňané, kteří měli příbuzné na palubě zmizelého Boeingu 777, se v Pekingu dožadovali po zaměstnancích Malajsijských aerolinek i vládních představitelích pravdy o osudu letadla. Když jim ruply nervy, začali po nich házet lahve!

Malajsijské aerolinky a vládní představitelé uspořádali na Pekingu tiskovku pro příbuzné čínských cestujících, kteří byli na palubě letu MH370. Jenže konference dopadla fiaskem.

Vyšetřování zmizení letadla totiž dosud nepřineslo žádné výsledky, a tak po několika minutách planých řečí se v Číňanech začala vařit krev. Jeden z mužů nakonec na Malajsijce vykřikl: „Řekněte nám pravdu!“

Tím však tiskovka neskončila. Rozhořčení příbuzní zavalili po chvíli Malajsijce sprchou plastových lahví s vodou. Číňané totiž nevěří, že jim aerolinky říkají vše, co vědí.

Devět nových svědectví

Pátrání po letadle zatím nepřineslo stále žádné výsledky. Během posledních 24 hodin se však ozvalo 9 nových svědků, kteří viděli na obloze neobvyklé úkazy, jako např. záři. Všichni pocházejí z Malajsie.

daydee ( 14. března 2014 09:36 )

44% podíl v ČSA zakoupily Korean Air. Ne MAS.

nejkaaaa ( 12. března 2014 22:36 )

 Dávám tomu ještě jeden den..a bude pravda jasná. Jak spadlo letadlo v roce 2009 tak taky trvalo týden než našli trosky. Je určitě těžké pro pozůstalé si připustit že jeich nejbližší nežijí,ale možnosti pro to aby žili už nejsou.A zdrženlivost Malajců je snad jejich téměř národní povaha,dvakrát jsem v Kuala Lumpur trávila čas a vím o čem mluvím.A nekoupili náhodou nedávnou podíl v naší ČSA?Vzhledem k bezpečnosti kterou na svých letištích mají se ještě budem divit,když můžou cestovat lidi s falešným pasem po té co vám vyndají snad i protézu z hu.by. je víc než smutné.

Zobrazit celou diskusi