Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhady kolem zmizení Boeingu 777: Proč nenastoupilo 5 cestujících?

Autor: shp - 
10. března 2014
15:50

Zmizení Boeingu 777 malajských aerolinií se stává čím dál tím větší záhadou. Podle Interpolu byli na jeho palubě až čtyři lidi s kradenými pasy. Pět cestujících se navíc odbavilo, ale do stroje vůbec nenastoupilo!

Vypadá to, jako by se stroj Malaysia Airlines vypařil ve vzduchu. Případ zmizelého boeingu totiž začíná připomínat absurdní dílo režiséra Davida Lynche. V případu totiž přibývají nevysvětlitelné události a záhady.

Již dříve Interpol prohlásil, že na palubě cestovali dva muži na kradený rakouský a italský pas. Nyní vyšetřovatelé upřesnili, že šlo o lidi, kteří nebyli Asiaté. Dále navíc zkoumají, zda na palubě nebyli ještě další dva lidé s kradenými pasy. Celkem mohli být čtyři!

Další nevysvětlenou záhadou je pět cestujících, kteří prošli kontrolou a odbavením, ale do letadla nikdy nenastoupili. Jejich zavazadla byla před startem vynesena z letadla ven, ale kam se poděli oni? Věděli snad, že se s boeingem něco stane? V případu je stále více otázek než odpovědí.

Boeing 777 Malaysia Airlines s 239 lidmi na palubě zmizel v sobotu dopoledne místního času z radarů. Vyhlášeno bylo okamžité pátrání, které dodneška nepřineslo žádné výsledky. Původní zprávy o nalezení trosek u Vietnamu se nepotvrdily. Aerolinky řekly příbuzným cestujících, ať se připraví na nejhorší. Naděje však umírá poslední...

Video Přelet nad vietnamským mořem: Do pátrání po malajsijském letadlu se zapojilo i vietnamské námořnictvo - Reuters
Video se připravuje ...

run1 ( 11. března 2014 10:40 )

 Twl jak jim může zmizet letadlo, které sledují na radaru??

mrdkazeman ( 11. března 2014 05:59 )

Taky se přikláním k tomu,že to je práce zločineckého spiknutí Kramného,Bartošové,té tlusté Štikové a Zemana s Okamurou

akko ( 10. března 2014 18:43 )

Myslim si,ze pokud by letadlo unesli,muselo by zu davno nekde pristat...a takovy kolos se jen tak neschova...a tak nezbyva nic jineho,nez druha varianta...bohuzel...tak at lidem rikaji pravdu a netahaji je za nos...ikdyz se to tezko priznava...

agassi ( 10. března 2014 16:24 )

 Mimozemstani!!!!

marie60 ( 10. března 2014 16:08 )

 Je to všechno nějak divoké.

Zobrazit celou diskusi