Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Copak je to za vojáka? Vypadá jako Kouba, ale Langmajer to není!

Autor: jp - 
21. září 2013
05:00

To je podoba! Hrdina už čtvrt století starého filmu Copak je to za vojáka, vojín Kouba alias Jiří Langmajer má dvojníka! Petr Zouhar (48) z Moravské Třebové jako by mu z oka vypadl. V realitě je vojákem z povolání a stejně jako postava ve filmu sloužil u výsadkářů.

"O té podobě vím. Hlavně děvčata mi to říkají,“ přiznal Petr Zouhar. „Lichotí mi to, protože Langmajera mám rád jako herce a ten film jsem samozřejmě mnohokrát viděl," říká dvojník.

"Dělá mi radost, že je tam představitelem výsadkáře, kterým jsem také byl, takže v tomto směru máme k sobě blízko,“ řekl voják s tím, že ve filmu navíc hrál jeho spolužák z Moravské Třebové Ivan Remta, který dostal roli podpraporčíka Jandy.

A kam by to „Kouba“ v realitě po letech dotáhl? Vystudoval vysokou vojenskou školu, oženil se, vystřídal několik velitelských funkcí, byl i příslušníkem vojenského kontingentu na území Iráku.

Navíc dosáhl hodnosti podplukovníka a nyní třetím rokem pracuje jako velitel školního praporu na vojenské střední škole v Moravské Třebové.

eragorn ( 23. září 2013 15:24 )

ten kdo o tom nic neví a hov.. udělal tomu se to kecá co? (dyskrymynacija,tarot666)

milimili1 ( 21. září 2013 12:52 )

To tedy, kam dali voči, dyť se mu ani trochu nepodobá !!! Maximálně tak tvarem obličeje jejich vejcí Zase není o čem psát, tak se tady vymýšlejí nesmyslné články ?

e.44 ( 21. září 2013 11:53 )

Podoba nic moc, mimika někde úplně jinde, nenacpat je takhle násilně k sobě asi by to člověka vůbec nenapadlo

tarot666 ( 21. září 2013 09:06 )

To je stejný jako na min.obrany...tam má i debilní mluvčí tolik metálů,že chodí v předklonu,přitom jedinou zbraň,co kdy držel,byl nůž na svačinu

moiaza ( 21. září 2013 08:15 )

A bude to stejný proutník jak ve filmu, tak v osobním životě?

Zobrazit celou diskusi