Na zahájení sezóny se sešly všechny muzikálové hvězdy. Pozvání přijal zpěvák nejoblíbenější kapely u nás Pepa Vojtek (48), který dorazil i s manželkou Jovankou (35), Kamila Nývltová (24), Marián Vojtko (40) nebo Yvetta Blanarovičová (50).

David jako autor nového muzikálu Mata Hari nesměl v Oldřichově chybět. Jenomže zatímco ostatní si užívali golfových radovánek, David musel narychlo odletět, volaly ho jeho pracovní povinnosti. Tím byl charitativní koncert v Ostravě a aby se tam hvězdný zpěvák dostal včas, organizátor pro něj poslal soukromou helikoptéru.

V Ostravě zpěvák ještě stačil vystoupit a potěšit tak své fanoušky, kteří na něj čekali. Po skončení koncertu pak helikoptérou odletěl zpět domů do Prahy. 

Co ale čert nechtěl, při vystupování z helikoptéry špatně došlápl a zlomil si kotník! Z místa nedaleko jeho domu ho ihned odvezla záchranka, která ho převezla do jedné z pražských nemocnic, kde nyní čeká na operaci.

"Michal na chvíli ztratil i vědomí, teď už je v péči lékařů a já a všichni kolegové věříme, že se vše zase brzy v dobré obrátí. Michal David už několikrát dokázal, že je bojovník a zvládne nelehké situace. Dnes, zhruba ve 14.00 ho čeká operace, tak mu držme palce," informoval agenturu Herminapress producent Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg.    

Vzhledem k vážnosti jeho zranění není vůbec jisté, zda stihne slavnostní premiéru svého nového muzikálu Mata Hari, která se koná 26. září. Věříme v rychlé uzdravení, ale Michale, příště buď opatrnější!

Fotogalerie
12 fotografií