Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Strach o nejvyššího Čecha: Zlomená noha!

Autor: Jiří Čada, geok - 
17. září 2013
06:37

Obrovský strach sužuje nyní nejvyššího Čecha Tomáše Pustinu (35) z Rozkoše u Humpolce. V levé noze mu praskla jedna ze dvou před časem v operovaných titanových dlah, které dosud Tomášovi umožňovaly lépe chodit.

„Mám strach, že se už z nemocnice nevrátím,“ přiznal Blesku včera zoufalý Tomáš. Verdikt lékařů po nedávném rentgenu je neúprosný. V levé noze nevydržela jeho váhu titanová výztuha stehenní kosti a praskla!

Pokud Tomáš co nejdříve nepodstoupí operaci, zůstane uvězněn ve svém vlastním bytě. Nepomůže mu ani elektrický vozík. Ten zatím v domě zahálí. „Nejezdí, něco se v něm rozbilo,“ tvrdí Tomášova maminka Alena. „Vyměnila jsem baterie, to stálo asi dvanáct tisíc korun. Na další opravu už nemáme peníze,“ dodala.

Tomáš se panicky bojí další operace. „Nikam teď nepůjdu, až po vánocích,“ snaží se Tomáš ortopedický zákrok všemožně oddálit. „Chci, aby zase mohl chodit ven, abychom se mohli vyjet někam podívat a ne pořád sedět doma,“ postěžovala si paní Alena.

jity ( 17. září 2013 20:03 )

Co matka čeká? Peníze co jiného.

zubni.pasta ( 17. září 2013 08:40 )

A kdo má o něho strach bulvár ?? Kolik lidí si zlomí nohu nepíše se o nich. Matka ho cpe neustále do bulváru co od toho čeká??

Zobrazit celou diskusi