Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvyššího Čecha (34, 224 cm) dusí stesk po mrtvém tátovi!

Autor: Jiří Čada, lmk - 
15. října 2012
07:57

Nejvyšší Čech Tomáš Pustina (34, 224 cm) je vzorný volič. Zatím žádné volby nevynechal. Tentokrát k urně dorazil v doprovodu maminky Aleny. S mámou tam byl poprvé, vždy chodil s tátou. Ten mu však na jaře umřel…

Tomáši Pustinovi z Rozkoše na Humpolecku se stýská a má trápení. Chybí mu táta, rozlámal francouzské hole a potýká se s bércovým vředem na noze. Když mu maminka rozstřihla obvaz na levé noze, objevila se hluboká rána.

„Vůbec to nebolí,“ statečně komentoval průběh ošetření Tomáš. Mastičky na ránu mu prý poslali dobří lidé. Filmová hvězda „Lidi mě v Humpolci zastavují a posílají Tomášovi nejrůznější masti, se kterými sami mají v léčbě dobré zkušenosti,“ řekla Blesku paní Alena. Tomáš je prý vděčný pacient. S problémem na noze se potýká statečně, a společně s maminkou dokonce cestují po Vysočině. „Byli jsme spolu ve Žďáru nad Sázavou a v Jihlavě,“ vyprávěla. Všude, kam Tomáš přijede, budí pozornost, kterou by mu mohl závidět nejeden filmový herec.

„Děti se k němu sbíhají, lidé mu podávají ruce. Je středem pozornosti,“ popsala paní Alena atmosféru z posledního výletu.

Je dobře, že Tomáš může mezi lidi. Když je sám, tak prý každou chvíli posmutní a obrací se ke společné fotografii, která visí na zdi a na níž je se svým tátou. „Umřel 30. března. Pořád mně chybí,“ ukazuje zamyšleně na fotografii.

Nové berle

Tomáš má radost z maličkostí. Když Blesk k Pustinům dorazil, Tomáš si právě ve svém pokoji zkoušel nové, pro něho speciálně vyrobené francouzské hole. Ty předchozí rozlámal. Z nových měl nesmírnou radost…

abc033 ( 15. října 2012 12:14 )

Nikdo se tady nezmiňoval o tom že by měl být zavřený doma !!! Kolik je lidí postižených a nikdo je nevystavuje v Blesku nebo v TV nevím čeho tím chce jeho matka docílit.Většinou ti kteří mají postižené dítě se starají bez toho aby je někde vystavovali jak cvičenou opici.

dobrotka ( 15. října 2012 10:42 )

Ty nejsi o nic vic chutnejsi

dobrotka ( 15. října 2012 10:41 )

Oni nekde pisou, ze ma 34m????? Maji napsano (34, 224 cm) Prvni cislo je vek a druhe vyska

krumpacek ( 15. října 2012 09:56 )

myslím,že těch 34 m co píšete,nemá

odetka.odetka ( 15. října 2012 09:17 )

A to ho ma jako zavrit doma a nepoustet ven?

Zobrazit celou diskusi