Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To je náš MINISTR KULTURY! Jiří Balvín umí pěkně stolovat i pít

Autor: ljš - 
28. června 2013
17:37

K virozám prezidenta Miloše Zemana, nám možná brzy přibudou i podobné zákeřné choroby ministra kultury. Bývalý šéf České televize Jiří Balvín, který dnes kývnul na nabídku premiéra Rusnoka stát se členem vlády, je svými opičkami totiž proslulý.

Vtipálci spekulovali o Františku Ringo Čechovi, Jiřině Bohdalové nebo dokonce Danu Hůlkovi, ale premiér Rusnok nakonec zvolil jinak. Post ministra kultury nabídl bývalému řediteli České televize Jiřímu Balvínovi.

Ten je ovšem proslulý hlavně svou kulturou stolování. Před lety na narozeninové párty Felixe Slováčka poklimbával za stolem a místo bílého vína si dopřával "panáky", ve kterých hořely svíčky!

Balvín se tehdy nejprve v opilosti z legrace pošťuchoval na záchodech s Karlem Štědrým, načež ho množství alkoholu zmohlo natolik, že si už krátce po půlnoci dal šlofíka rovnou za stolem. Několikrát se však probral, řekl si, že přece nebude na suchu, ovšem místo sklenky bílého se k pobavení všech přítomných chopil skleníčky, v níž hořela svíčka.

e.44 ( 30. června 2013 11:34 )

Co mu nadáváš???? Vždyť má pravdu. Já bych sice místo podvodem zvolený napsala zvolený díky manipulaci, ale jinak má xxyy naprosto pravdu. To co Zeman provozuje, tím jde proti Ústavě a dělá tu soukroumej převrat. Tohle je názor i politologů a nestranných politiků i odborníků zabývajících se ústavním právem. Urvi se občas od bulváru a zkus seriózní sdělovací prostředky.......a debilně nenapadej z neznalosti Navíc - kdo jednou obejde, jedno kvůli čemu, Ústavu, obejde jí i příště, až se mu to zase hodí do krámu Takovýmu člověku se nedá věřit v ničem

xxyy ( 29. června 2013 22:10 )

Přečti si Ústavu, jestli máš na její pochopení a nenapadej, když ničemu nerozumíš

itartas ( 29. června 2013 21:20 )

xxyy:hele ty odborníku na ústavu, buď jsi totální hňup nebo si děláš ***, když tvrdíš takové věci.

canse ( 29. června 2013 12:20 )

sportovní sázení, kvalitní info cames.iprostor.cz

xxyy ( 29. června 2013 09:45 )

Zeman je podvodem zvolenej samozvanec. Diktátor a usurpátor Ignoruje ústavu a chová se jako neomezený vládce Jediným ústavním důvodem jak pro vznik úřednické vlády, tak pro předčasné volby, je nemožnost ve Sněmovně ustanovit většinu. Tento legitimní důvod tu zkrátka není a Zeman to ignoruje K čemu tedy předčasné volby? Aby Zeman, v případě, že se mu jejich výsledek nebude líbit, volbu lidí ignoroval a dál tady proti jejich vůli samozvaně vládl? Když nerespektuje nelegitimitu sestavení úřednické vlády, když nerespektuje ústavu, nic nemůže zaručit, že bude respektovat výsledky předčasných voleb, pokud většinu nezískají Zemanovci. Zeman se zkrátka chová jako diktátorský hovado a stále se najdou ti, co to neviděj

Zobrazit celou diskusi