Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanova dětská radost: V pařáku přebral klíče od superškodovky

Autor: simao, ČTK - 
18. června 2013
14:49

VIDEO - Venku praží sluníčko, teploty stoupají do rekordních výšin. Miloš Zeman tak shodil sako a jen v košili přebral klíčky od nové Škody Superb, speciálního modelu, který bude moct ozkoušet jako první. A prezident projevil nad novou limuzínou až dětskou radost.

Smál se na celé kolo, novému autu zatleskal a pyšně pózoval s klíčky. Prezident Miloš Zeman dnes neměl na Hradě důvod k mračení. Přebíral totiž nový prezidentský vůz. Snad jen to ostře pražící sluníčko a teploty, které v Praze-Klementinu atakují rekordní hranici, akci trochu znepříjemnily.

Zpocený Zeman se stal vůbec prvním uživatelem modernizované Škody Superb, která se na trh dostane v příštích dnech. Nyní má k dispozici celkem tři Superby, uvedli zástupci Škody Auto při předání vozu.

Prezidenti a jejich káry

Nyní ale prezident  dostal nejsilnější a nejlépe vybavenou verzi Superb Laurin&Klement v černé barvě s benzinovým šestiválcem 3,6 FSI o výkonu 191 kW. Tedy nejrychlejší model, který Škoda vyrábí.

Zeman jel škodovkou již na inauguraci. A i ve volbě vozu je patrný rozdíl oproti jeho předchůdci. Václav Klaus totiž dával přednost modelu A8 německé značky Audi. Škodou však jezdil třeba i Tomáš Garrigue Masaryk - od roku 1926 legendárním vozem Škoda Hispano Suiza.

Video Prezidentovo nové auto: Ke klíčkům se nedostal - Vladimír Barák
Video se připravuje ...

monicakmonca ( 18. června 2013 19:42 )

Ahoj, máte se? Mezi čtenáři se právě šíří zajímavá možnost přivýdělku, skvělá i pro maturanty... Já si takto přivydělávám již od května a jsem tím fascinována Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak to dojím, co to jde. Je to z návodu Petrblog.wz.sk

mememumu ( 18. června 2013 18:55 )

Nemusí se rozpustit sama. Může ji rozpustit i prezident. Ale nejdřív musí být splněny podmínky, které aktuálně splněny nejsou a jejich případné splnění je spíš otázkou měsíců (a není v Zemanově moci).

itartas ( 18. června 2013 18:54 )

Prosím tě, víš kolik by takové volby zase stály? Copak my máme na rozhazování?

japos22 ( 18. června 2013 18:52 )

To jo. Ta banda se musí rozpustit sama Už předvedli, že od korýtek se jednoduše nedokážou odtrhnout

mememumu ( 18. června 2013 18:46 )

To nebyl prodloužený Superb (ten se tenkrát ještě vůbec nevyráběl), ale prodloužená Octavia. A to skutečně nebylo auto pro prezidenta.

Zobrazit celou diskusi