Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láska v housce jako od Xindla: Prstýnek dal Dennis své holce v cheesburgeru. Řekla ano?

Nejoriginálnější zásnuby na světě! Dennis dal prstýnek své holce v cheesburgeru!
Nejoriginálnější zásnuby na světě! Dennis dal prstýnek své holce v cheesburgeru!  (Autor: Facebook)
Autor: psch - 
18. června 2013
18:38

Po internetu koluje spousta dojemných fotek a videí z originálních žádostí o ruku. Muž před ženou poklekne na Eiffelovce, uspořádá mega show, nebo jí jednoduše hodí prstýnek do skleničky šampaňského. Tenhle případ ale boří veškeré mýty o romantických zásnubách. Dennis dívce dal snubní prstýnek do cheesburgeru! Řekla ano?

Každá dívka čeká na svého prince na bílém koni, každá dávka se chce cítit jako princezna, asi každá dívka se nemůže dočkat prstýnku a neméně dívek chce pohádkovou svatbu v bílých šatech. A princové se často můžou přetrhnout, aby jejich zásnuby byly co nejoriginálnější.

Korunku všem pohádkovým představám ale nasadil Dennis, který zapíchl zásnubní prstýnek do cheesburgeru! A jeho žádost přijala nyní už snoubenka Ann s nadšením! „Řekla jsem ano,“ napsala dívka na Facebooku.

A v tu chvíli se jejich originální zásnuby, respektive fotografie cheesburgeru s prstýnkem, začaly šířit po celém internetu. Každý, kdo to vidí, nevěřícně kroutí hlavou.

monicakmonca ( 18. června 2013 19:44 )

Čau všichi. Právě koluje mezi lidma revoluční metoda výdělku peněz, vhodná pro lidi, co jsou doma Pro mě to je skvělá možnost výdělku a nemám slov, jak snadné to je. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Píše o tom na Petrblog.wz.sk

Zobrazit celou diskusi