Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Útočná kampaň ODS: Ručím vším, co mám, a podle ČSSD jsem parazit

Autor: ljš, ČTK - 
14. května 2013
18:58

Občanské demokratické straně teče díky zoufale nízkým preferencím pořádně do bot. Rozhodla se proto ostře zaútočit na ČSSD a využila k tomu nahrávku na smeč, kterou jí dal poslanec Jan Mládek, když živnostníky označil za parazity. Právě o podnikatele se ODS hodlá v nadcházejících volbách opřít.


Hlasy živnostníků nechce ODS zadarmo, ve zbývajícím mandátu jim hodlá pořádně ulevit prostřednictví tzv. deregulačního balíčku. Mezi body tohoto opatření, které jako celek představí ministerstvo průmyslu a obchodu příští měsíc, jsou zrušení vstupních a periodických zdravotních prohlídek zaměstnanců, zjednodušení vykazování statistiky i registrace vozidel či zrychlené odpisy investic na stroje a počítače.

"V našich očích jsou solí této země," řekl o živnostnících předseda vlády. Drobní podnikatelé podle něj vytváří pracovní místa, nemají nárok na dovolenou, nemocenskou či výpovědní lhůtu a ručí celým svým majetkem.

Kampaň

To vše chce ODS také zúročit v kampani. Dnes již také představila sérii billboardů, ve které nechybí ani narážky na nevybíravý výrok poslance ČSSD Jana Mládka o živnostnících - parazitech. "Dávam živnostníkovi rok, maximálně dva," píše se na jednom z billboardů nesoucích Mládkovu fotografii.

dzery ( 15. května 2013 08:47 )

Strašit se nemusí,stačí nezapomínat.

honza666 ( 15. května 2013 02:59 )

To je celkem reálné, kéž by lidi dostali rozum a stejnou porci hlasů přidělili i těm ostatním šmejdům, včetně komické levice.

moiaza ( 14. května 2013 23:44 )

Kdo volí ODS se už prokázalo dávno.

moiaza ( 14. května 2013 23:42 )

Ale copak copak modré ptactvo? Strašení komunisty už nezabírá? V módě je zřejmě teď strašení Mládkem. No, něco vám snad vyjde a těch 7-9 procent přece jenom ve volbách dostanete.

katerinahalzikova ( 14. května 2013 23:30 )

Ahoj, hledate snadny zpusob, jak si mesicne vydelat zajimave penize z pohodli domova? Prave se v cesku objevila novinka, jak na to. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Me to funguje skvele, stejne jako znamym, kteri mi to doporucili

Zobrazit celou diskusi