Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Po Fischerovi a 7 milionech za kampaň se slehla zem: Pirkovi nezvedá telefon!

Jan Fischer a sedm milionů, které dluží, jsou zatím kdesi, kde o nich nikdo neví...
Jan Fischer a sedm milionů, které dluží, jsou zatím kdesi, kde o nich nikdo neví...  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan)
Autor: psch - 
21. března 2013
11:50

Po neúspěšném kandidátovi Janu Fischerovi se slehla zem, šéfovi jeho kampaně Janu Pirkovi nezvedá telefon. Co bude se sedmimilionovým dluhem, nikdo neví. Všichni kandidáti totiž musí do příštího týdne uzavřít své účty.

Pouhý týden zbývá neúspěšnému kandidátovi Janu Fischerovi na splacení sedmi milionů, které dluží za svoji kampaň při prezidentských volbách. Podle zákulisních informací se dluh povede vyrovnat, žádná oficiální informace není, Fischer nezvedá telefony.

"Doposud jsme nebyli kontaktováni nikým z kanceláře Jana Fischera," uvedl Vít Mikyska, manažer společnosti Media Master, která zajistila kampaň na pobočkách České pošty. Za tu Fischer dluží čtyři miliony.

Po návratu z dovolené asi odpočívá

Fischer prohru nezvládá, to se ví. Třeba v prvním kole prezidentské volby po fiasku utekl z volebního štábu. Tehdy skončil třetí, za Milošem Zemanem a Karlem Schwarzenbergem. Po zvolení Zemana prezidentem odcestoval na dovolenou do USA.

Ze Spojených států se Fischer už vrátil, zatím se ale nikomu neozval. Dokonce ani šéfovi jeho kampaně Janu Pirkovi. Kardiochirurg se ve středu podle MfD pokoušel s Fischerem telefonicky spojit, avšak marně.

Fischer jr. slibuje

Fischer sice slibuje, ale kde nic, tu nic. Podle informací MfD jedná expremiér s několika subjekty, což potvrzuje i jeho syn. „Jednání stále probíhají,“ řekl ve středu Jan Fischer mladší. Jestli se ale Fischerovi povede dluh zalepit a jak ho bude splácet, je jeden velký otazník.

alex0800 ( 25. března 2013 08:15 )

že mu Pirk vůbec tu volbu pokryl.. Já myslel, že jako kardiochirurg by měl být inteligentní... Fisher, který žil a pracoval v USA a neumí ani anglicky? Takové ubožáky by nevolili ani bezdomovci..

nojasne ( 21. března 2013 23:59 )

Do roku 1989 se chlubil, že je komunista a tajil, že je žid. A po revoluci se chlubil tím, že je žid, ale tajil, že byl komunista. Inu ryzí charakter.

aksura ( 21. března 2013 22:05 )

aksura ( 21. března 2013 22:04 )

Měl by požádat o půjčku hlavní hvězdu jeho kampaně Vendulu Svobodovou. Vždy stála v první řadě spolu s jeho manželkou

aluman ( 21. března 2013 16:52 )

Žid Pro korunu by si nechal koleno vrtat Má nahrabáno, že by sedmimilonový dluh, ne v korunách, ale v dolarech, mohl splatit 3x. Ale on raděj ostudu, než by pustil chlup ze svého

Zobrazit celou diskusi