Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Další přítel na obzoru: Za Fischera zaplatí dluh Ladislav Dráb

Neúspěšný prezidentský kandidát Jan Fischer tvrdí, že splátky za kampaň jsou na dobré cestě
Neúspěšný prezidentský kandidát Jan Fischer tvrdí, že splátky za kampaň jsou na dobré cestě  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: ČTK, kla - 
1. března 2013
07:15

Se splacením dluhu za prezidentskou kampaň Janu Fischerovi prý pomůže podnikatel a přítel Ladislav Dráb, spolumajitel energetické skupiny CE Group.

Dráb, který je Fischerovým známým, chce také ještě jednat s věřiteli.
"Dám dohromady ještě nějaké lidi a Janu Fischerovi finančně pomůžeme tak, aby dluh zaplatil. Jistě se ještě také dá jednat s věřiteli," řekl deníku Mladá fronta Dnes Dráb. Pomoci se rozhodl prý proto, že je mu líto, jak neúspěšný kandidát Fischer dopadl.

Minulý týden Fischer, který dluží až 8 milionů korun oznámil, že dluh za něj zaplatí pražský podnikatel Tamir Winterstein. Ukázalo se ale, že Winterstein chce sice Fischerovi pomoci situaci řešit, ale ne finančně.

Dluh odmítl zaplatit také největší sponzor Fischerovy předvolební kampaně, miliardář Tomáš Chrenek. Neúspěšný kandidát  je momentálně na dovolené v USA, kde se sešel s Drábem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

simeon ( 1. března 2013 13:05 )

ať zamázne kdokoliv, je to třetí strana které bude zavázán a tím pádem musí být Fisher jednoznačně vyřazen z politiky! Jakákoliv veřejná funkce kde na něj lze tímto tlačit a pákově lobbovat za soukromé zájmy je morálně i veřejně nepřípustná...

praha48 ( 1. března 2013 12:28 )

Kdo zaplati dluhy??? To je jedno a at Fischer tahne z Cech pro byvaleho komunistu neni u nas misto!!!! Jak jsi prisel k tolika penezum,urcite ne poctivou praci a vsechno jsi odcizil i za komunistu!!! Emigruj k Putinovi!!!! Jinde nemas sanci!!!!

jana999 ( 1. března 2013 12:12 )

tito pánové se nejdřív postarali, aby ti dinosauři mohli v klídku dál krást a ted když už jim věří jenom blbka jako vy, tak budou kecat jak se důchodci mají špatně, no nevím ale z keců se ještě nikdo nenajedl

jana999 ( 1. března 2013 12:08 )

blbej kdo dává blbější kdo nebere, proč by to dělal, on si sežene někoho, kdo gto za něj zaplatí a pak to dá na rakovinu, teda vy jste naivní

jen123 ( 1. března 2013 11:02 )

Jsem také důchodkyně, ale nikdy jsem si nevšimla, že by zmínění pánové pro mně cokoliv dělali

Zobrazit celou diskusi