Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rodinný přítel Winterstein: Za Fischera dluhy platit nebudu

Autor: shp - 
28. února 2013
08:39

Zadlužený prezidentský kandidát Jan Fischer se dluhů jen tak nezbaví! Sice prohlásil, že mu je pomůže umořit podnikatel Wintersten , ale teď MF DNES informovala, že šlo o špatnou interpretaci. Jeho svízelnou situaci mu jen zanalyzuje.

Neúspěšný prezidentský kandidát, který odjel na dovolenou do Los Angeles, se z dluhů za prezidentskou kampaň jen taky rychle nevyvleče. Prohlášení o tom, že se o ně postará jeho přítel, developer Tamir Winterstein, se ale nerovnalo tomu, že mu je splatí. On sám to totiž popřel.

Co Fischerovi zanalyzuje?

„Je to rodinný přítel, velmi dobře se známe, o problémech s dluhem jsme spolu samozřejmě mluvili. A dohodli jsme se, že se ujme práce na jeho umoření,“ řekl již dříve Fischer. Ale až teď upřesnil, že mu finanční „injekci“ neposkytne. Co mu ale pomůže zanalyzovat? Situace začíná být čím dál tím zmatenější a nejasná.

Pomoc z Los Angeles?

„Moje práce je analyzovat situaci a nějakým způsobem ji pomoct řešit. Ale ne finančně. Nějaké řešení tam je, proto také pan Fischer odjel na dovolenou,“ hájil Winterstein kontroverzní rozhodnutí zadluženého Fischera odcestovat za oceán po prohraných volbách.

Dluhy až osm milionů

Fischer dluží podle informací listu za prezidentskou kampaň až osm milionů korun. Řada faktur už však může být po splatnosti. Například na konci února měla být uhrazena ta na 3,6 milionu Kč za zprostředkování reklamy v pobočkách pošty nebo další miliony za reklamu v českých kinech.

chachacha ( 1. března 2013 00:02 )

Jaký volby debílečku, Fischera mám tam kde tebe. :-p :-p :-p

ptolemaios ( 28. února 2013 20:38 )

Jan Fišer neodjel na dovolenou do USA, ale zamířil rovnou do Izraele ke zdi NÁŘKŮ! Tam bude tak dlouho mlátit hlavou o zeď až se Finterštajnová nad ním smiluje a poručí manželovi ,aby už mu ty peníze vydal, jinak s ním nic nebude mít!!!

volic ( 28. února 2013 20:16 )

neboj on to má sečteno dobře,ještě mu nějaká kačka zustane

zelena.karkulka ( 28. února 2013 20:11 )

y1xcvbnm ( 28. února 2013 19:48 )

Na dovolenou peníze jsou a tak není ještě tak špatně že???

Zobrazit celou diskusi