Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Češka vypije pivo uchem! Nad bláznivým kouskem žasnou i v zahraničí

Téhle slečně se podařilo vypít půllitr piva uchem. A to jen za pomocí brčka! Alespoň pokud lze videu věřit
Téhle slečně se podařilo vypít půllitr piva uchem. A to jen za pomocí brčka! Alespoň pokud lze videu věřit  (Autor: Youtube.com)
Autor: simao, INT - 
11. května 2013
19:02

VIDEO: V pití piva vévodíme Evropě. Jenže existuje řada způsobů, jak si pěnivý mok vychutnat. Tahle dívka na to však jde pěkně zostra. Podle tohoto videa totiž "vyexuje" půllitr uchem!

O alkoholu se v Česku mluví často a v různých souvislostech. Naposledy díky aférce kolem prezidenta Zemana, který se podivně kymácel, valil očima a potil nad korunovačními klenoty, až by jeden řekl, že byl opilý. Podle Hradu však měl "virózu", ze které se prý navíc zdárně zotavuje.

Lidé na sociálních sítích se však Zemanovou patálií začali rychle bavit, objevila se řada vtípků na prezidentův účet. O kladném vztahu Čechů k alkoholu však nikdo nepochybuje. Národ abstinentů rozhodně nejsme. A v pití piva se řadíme mezi špičky.

Výjimkou nejsou ani různé pivní festivaly a při příležitosti jednoho z nich se parta mladých lidí rozhodla natočit unikátní video, na kterém vypije mladá dívka půllitr piva uchem! A to jen za pomocí brčka.

A opět se spustila nová vlna spekulací. Jde o autentické video? Nebo je to podvrh? Obyčejný trik se skrytou trubičkou? Bláznivého kousku si však všimli i v zahraničí. Anglický server Daily Mail píše o tom, že za poslední léta se objevily různé pivní hry, "ale pít pintu piva uchem se zdá být jednou z nejnáročnějších". 

"Soudě z výrazů jejího obličeje to zřejmě není příjemný zážitek," píše se v článku, ve kterém však také padá výstraha, aby tohle lidé doma nezkoušeli. Tohle prý rozhodně nedokáže každý. navíc hrozí riziko ušních infekcí a dokonce prý i ztráty sluchu. "Kdo tohle dokázal, musel mít díru v ušním bubínku, nebo nemít bubínek vůbec," řekl prý listu nejmenovaný expert.

Bláznivého kousku mladé slečny s pivem si všimlu i v Anglii Bláznivého kousku mladé slečny s pivem si všimlu i v Anglii | Reprofoto Daily Mail

versutus ( 12. května 2013 10:06 )

Maruška Sladká je pobouřena, že si utahují ze Zemana.

versutus ( 12. května 2013 10:04 )

Myslíš toho ožralu Zemana?

luder ( 12. května 2013 02:14 )

Prochcat jí uši obecním bejkem by bylo na místě.

popov ( 12. května 2013 01:01 )

blbost - ten kluk, co drží kelímek v pravé ruce, tak má schválně spuštěný i rukáv dolů, ať nejde vidět trubička, kterou odtíká tekutina pryč (a drží kelímek v dolní části, ať není vidět dno) ... a pak po dokončení ukazuje vše druhou, levou rukou s vyhrnutým rukávem, ať to vypadá, že je vše čisté ...

c3rb3r0s ( 11. května 2013 23:46 )

Ve dně kelímku je očividně díra. Další nudný viral video.

Zobrazit celou diskusi