Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kalousku, zrovna ty máš co říkat! Zemanovci se zastali malátného Zemana

Miroslav Kalousek prý zaslechl, že mezi korunovačními klenoty mohla přibýt díky Miloši Zemanovi šavle
Miroslav Kalousek prý zaslechl, že mezi korunovačními klenoty mohla přibýt díky Miloši Zemanovi šavle  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)
Autor: simao, INT - 
11. května 2013
14:38

Viróza, nebo promile? Veřejnost čile spekuluje, co stálo za malátností prezidenta Zemana u korunovačních klenotů. Přisadili si i někteří politici. Autorem výroku dne se stal ministr Kalousek - mezi klenoty prý mohla přibýt šavle... Kalousek to však pořádně schytal od Zemanových věrných. Má si prý zamést před vlastním prahem, vzkázal předseda SPOZ Štengl.

Střízlivý, nebo opilý? Vystupování Miloše Zemana u korunovačních klenotů budí rozpaky. Podle Hradu prezident pod vlivem alkoholu nebyl. Pocení, nejistá chůze a podivný výraz v obličeji byly prý způsobeny virózou, nikoli tím, že by byl Zeman pod parou.

"Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle," má však jasno ministr Kalousek.

Ať si Kalousek zamete před vlastním prahem, bouří Zemanovci

"Jestli pan Kalousek píše něco o nějakých šavlích, měl by si nejprve zamést před vlastním prahem a raději pomlčet. Svědčí to o jeho inteligenci," navezl se do místopředsedy TOP 09 kvůli jeho údajně kladnému vztahu k alkoholu šéf SPOZ - Zemanovců Zdeněk Štengl v Parlamentních listech.

A senátor Vladimír Dryml (SPOZ) si přisadil: "Ze své původní profese zná pan ministr jistě řadu chemických reakcí, ale přece jen není lékař, který by kompetentně odhadl účinek virózy na lidský organismus. Takže by možná udělal lépe, kdyby se zaměřil na léčbu našich financí, které to zoufale potřebují."

Štengl: Zeman měl náročný program

Na Zemanovu obhajobu šéf Zemanovců Štengl dodal, že prezident měl za sebou řadu náročných jednání, což ho prostě zmohlo. "On (Zeman) ale není z těch, kteří polehávají. Doporučoval bych mu proto, aby si občas odpočinul, a věřím tomu, co říká mluvčí Hradu," prokázal Štengl neochvějnou důvěru ve "svého" prezidenta.

Za Zemana se pak postavila i Dita Portová, místopředsedkyně SPOZ. Ani podle ní není vhodné zpochybňovat oficiální informace Hradu. "Zejména pan ministr Kalousek tak má co mluvit," zaútočila na Kalouska.

Vinu za Zemanovo selhání, ať již bylo dané čímkoli, pak Portová hodila i na novináře. "Samozřejmě, že mohli vybrat fotografie, kde je na panu prezidentovi ta únava a viróza znát méně," řekla webu Portová. Z videí je však patrné, že tohle byl opravdu náročný úkol. Miloš Zeman zkrátka nebyl ve formě.

Video  Miloš Zeman se kymácel u korunovačních klenotů  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

samanthasd ( 17. května 2013 21:19 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

petulka011 ( 17. května 2013 15:02 )

Já ho taky neviděl???? To jsem taky asi pochva????

petulka011 ( 17. května 2013 15:00 )

Tj..Porušení bezpečnosti práce!!!

cipisek134 ( 16. května 2013 21:08 )

Bohužel to vypadá na českýho Jelcina.

krupan10 ( 16. května 2013 07:49 )

no tak to máš velký mezery ve vzdělání, dylyno. V bedně byl v záběru několikrát v záběru totálně zmaštěnej. Chápu, že je ti Kalousek tak blízký, je to stejná pochva jako ty

Zobrazit celou diskusi