Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší lež: Jdeme na jedno! Pánovou jsou ale nevinní

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: pk, mokk - 
18. dubna 2013
07:00

Už je to tak, muž za to nemůže, že když si skočí tzv. »na jedno«, vypije piv daleko víc a vrací se domů nametený! Jedná totiž na pokyn svého mozku, který mu v zájmu pocitu slasti »ordinuje« pivo jako lék!

O celém průběhu večera rozhoduje chuť prvního doušku! Její vzorek totiž putuje do mozku, kde uvolňuje hormon slasti dopamin. Ten pro změnu vyvolá u konzumenta pocit blaha a podnítí ho k vyslovení té nejklasičtější z hospodských vět: „Pane vrchní, dejte nám ještě jedno!“

Vědci z americké Indiany přitom zkoumali vliv piva na lidský mozek velmi pečlivě.
Rozhodně se nespolehli na reakci několika málo pivařů, ale zkoumali stovky případů. „Jde o první hmatatelný důkaz, že muži opravdu jednají podle pokynů svého mozku – a ne z nějakého rozmaru,“ říká napůl žertem profesor Dai Stephens.

Pro muže jde o druhou významnou obhajobu potom, co vědci odhalili, že neustálé pokukování po ženách – a to i v přítomnosti jejich partnerek – je jim dáno vývojem a nemohou s ním v podstatě nic dělat.

valentinar ( 18. dubna 2013 12:07 )

qqqq ( 18. dubna 2013 09:26 )

Téma "bádání" je zajímavé stejně jako výsledek. Na to musí přijít velcí "vědci" : pánové jsou taková zvířátka ovládaná jen podmíněnými reflexy ? Dámy paří často víc než páni a mají také mozek ( sice malý ale mají ) . Kreténovina jako Brno.

reggina ( 18. dubna 2013 08:19 )

Titulek....

valentinar ( 18. dubna 2013 08:14 )

Taky chodím s kamarádkou jen na kofolu a na pivo a jen do 12ti a přijdeme téměř vždycky v 5 ráno, čili odcházíme z hospody poslední. " Jdeme na Raka? Ale jen na chvilku, musím vařit, uklízet- jo jasně, v pohodě " hahaha

dandova ( 18. dubna 2013 07:55 )

Tsss, a proč jenom chlapi!

Zobrazit celou diskusi