Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bostonský masakr: Policie má podezřelého! Hlídá ho v nemocnici! Je prý saudské národnosti

Autor: šim - 
15. dubna 2013
23:47

V krvavou lázeň se změnil bostonský maraton, kterého se účastnilo 27 tisíc běžců a statisíce lidí přihlížely. Krátce před třetí hodinou odpolední tamního času vybuchly v cílové rovince dvě bomby. 2 mrtví, desítky zraněných. Kdo zatím stojí? Policie už má podezřelého!

Oficiální zdroje hovoří o tom, že policie hlídá v jedné z nemocnici podezřelou osobu, která také utrpěla zranění.Do nemocnice okamžitě po přijetí osoby zamířila FBI.

Server New York Post, který se odvolává na policejní zdroj, uvádí, že hlídaná osoba je saudské národnosti.

Podezřelá osoba byla údajně zachycena na bezpečnostních kamerách, jak asi 20 minut před výbuchem nese na místo neštěstí několik podezřelých tašek.

Nyní na plné obrátky probíhá vyšetřování, v pohotovosti jsou všechny bezpečnostní složky i tajná služba. Zatím nikdo nebyl zatčen. Prezident Barack Obama přislíbil veškerou pomoc, kterou bude Boston potřebovat.

Závodu se účastnilo 15 Čechů, máte-li o některém z nich informace, nebo znáte-li někoho, kdo byl svědkem události, kontaktuje nás na telefonním čísle 724 014 586.

 

ptolemaios ( 17. dubna 2013 23:06 )

to "ivanmaniak" - částečně máš pravdu, pokud jde o zabíjení lidí,kteří nemají s politikou nic společného - jen ybch se tě zeptal ,jak vidíš zabíjení dětí a žen v arabských zemích z tzv bezpilotníků, či helikopter a obvykle přijde vysvětlení mluvčích armády že slo o tzv KOLATERÁLNÍ ŠKODY !! ¨Máš k tomu něco?

mkph ( 16. dubna 2013 23:20 )

Zajimave, pred par hodinama Obama v TV rekl, ze absolutne nevi, kdo za timto utokem je, ze nikoho nemaji a pracuji na tom, byl to primy prenos ... Blesk by mu mel zavolat, ze toho vi asi vic, nez sam prezident ...

ivanmanak ( 16. dubna 2013 17:46 )

Jestlize nekdo, nebo nejaka skupina lidi a uz je uplne jedno jakeho je vyznani, ci narodnosti vyhlasi sebe sama jako mstitele,nebo bojovnika za prava nebo svobodu,te urcite konkretni skupiny lidi nebo naroda je vzdy jen podvod.Protoze kdyby tomu tak bylo nevybijeli by se tihle ubozaci na prostych obycejnych lidech ale zamerili by se na ty co tenhle hnus produkuji.Beznemu americanovi stejne jako cechovi nebo arabovi, cinanovi,rusovi atd jde prece prioritne o to aby zabezpecil svou rodinu,vsestranou peci na urovni doby,ktera by nebyla az tak zla,kdyby existovala vetsi continuita s prave vnimani byti v kontextu zivota jako vesmirneho fenomenu v pravde asi zde na zemekouli neopakovatelnemu.Ja myslim ze tragedie ktere prameni z nejakeho nestesti a nespokojenosti, nebo nejake sproste vypocitavosti a transformuji se do nenavisti, nikdy at uz zpusobi kdekoli, jakou-koli bolest komu-koli, zadneho pozitivniho vysledku natoz zmeny v praktickem vyznamu,ku prospechu tech,kteri tak cini stejne nedosahnou.Tak ze tady nejde o zadny boj o neco ale parnoidni potreba zabijet,nicit,mrzacit atd. co mozna nejefektivneji.Nemoc.

fandamilan ( 16. dubna 2013 12:57 )

Jak pochybně rychle objevili podezřelého.Zase nevinná obět amerických kure..

karlos107 ( 16. dubna 2013 09:28 )

Jak se do lesa volá...až se ucho utrhne

Zobrazit celou diskusi