Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svědek hrůzy na bostonském maratonu: Vzduchem létaly utržené končetiny!

Autor: ljš, šim - 
15. dubna 2013
23:37

Vteřiny hrůzy, na které nikdy nezapomenou. Bolest, strach, krev a slzy lidí, kteří přišli o své nejbližší. Svědkové, kteří v osudný okamžik stáli v cílové rovince bostonského maratonu, popsali hororovou scénu následující po výbuchu.

„Viděl jsem, jak lidem odlétly nohy. Byl to nepopsatelný horor,“ vypověděl šokovaný svědek, který byl jen pár metrů od výbuchu.

„Všude byla zkrvavená těla. Bylo to to nejhorší, co jsem kdy viděl. Těla bezvládně ležela, lidé nedýchali,“ dosvědčil reportér z Boston Globe David Abel a dodal: „Policie a záchranáři byli na místě okamžitě a hned začali ošetřovat raněné.“

„Stál jsem přímo u cílové rovinky a fotil dobíhající běžce. V tom se ozvala obrovská rána a začal stoupat kouř. Nikdo nevěděl, co se děje a asi po 10 vteřinách se ozval druhý výbuch. Zavládla panika. Všichni křičeli. Když klesl prach, všude byly vidět utrhané nohy,“ řekl Fox News jeden z přihlížejících fotografů.

Závodu se účastnilo 15 Čechů, máte-li o některém z nich informace, nebo znáte-li někoho, kdo byl svědkem události, kontaktuje nás na telefonním čísle 724 014 586.

misanek70 ( 16. dubna 2013 10:34 )

presne je jich dsot,,,

dobrotka ( 16. dubna 2013 00:37 )

Uz si zase pletes asiaty s arabama

hofihofi ( 16. dubna 2013 00:08 )

Pokud se amici budou plest do cizích zemi v asii, budou s timhle muset pocitat. Každý dle svých moznosti. Nedavno v Afganistanu postrileli svatbu i detma, pry omylem.

Zobrazit celou diskusi