Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hon na viníky bostonského masakru: Pátrají po muži v černém, druhý je v nemocnici!

Autor: mok - 
16. dubna 2013
10:56

Masakr v Bostonu, který si vyžádal tři mrtvé a 144 zraněných zasáhl celé spojené státy. Hned několik hodin po útoku ale zadrželi policisté jednoho podezřelého a vyšetřovatelé jsou na stopě dalšímu muži. Ten by měl být tmavé pleti a charakteristický je pro něj cizí přízvuk.

Policie už pár hodin po děsivém masakru v Bostonu zatkla podezřelého (20) saudského původu, který leží momentálně v nemocnici s popáleninami. Hned brzy ráno navíc prohledávali vyšetřovatelé jeho byt kvůli možným důkazům. 

Bostonská policie má ale další stopu, která vede k muži tmavé pleti nebo černochovi s cizím přízvukem. Muž byl spatřen jen krátce před výbuchem v černé mikině s batohem, jak se snaží velmi rychle dostat z místa, kde explodovaly bomby.

Závodu se účastnilo 15 Čechů, máte-li o některém z nich informace, nebo znáte-li někoho, kdo byl svědkem události, kontaktuje nás na telefonním čísle 724 014 586.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

namoroman ( 16. dubna 2013 15:19 )

xxxx678 ( 16. dubna 2013 13:24 )

Pavel-ty MOC zlobíš Včera i dneska co proti těm hafanům pořád máš?Ty máš na ně alergii,nebo CO?

fandamilan ( 16. dubna 2013 12:54 )

Je to fajn počtení.At to udělal kdokoli je to správná věc.Pár chcíplých teroristů je potěšující.

namoroman ( 16. dubna 2013 11:34 )

Nikdo zatím neví kdo to udělal Muž tmavé pleti?Že by to byl černoch?Islámská stopa asi vyčpěla...no uvidíme kam to dojde.Jen mě překvapují lidé kteří to hned hodí na Araby.Je to lákavé ,ale musí se to vyšetřit.Do té doby se zdržte odsuzování někoho,kdo s tím MOŽNÁ nemá nic společného Možná zdůrazňuji ! Chudáci lidi v Bostonu. Proč se to děje???

Zobrazit celou diskusi