Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Nová konspirační teorie: Zachránilo nás před ruským meteorem UFO?

Sestřelilo ruský meteorit UFO, aby zachránilo planetu?
Sestřelilo ruský meteorit UFO, aby zachránilo planetu?  (Autor: ČTK)
Autor: ljš - 
12. března 2013
14:27

Útok mimozemšťanů a pokusy s jadernou zbraní, to jsou zatím dvě konspirační teorie, které se snaží vysvětlit pád meteoritu u ruského jezera Čebarkul. Ufologové teď ale přišli s ještě odvážnější teorií. Podle nich nás před katastrofou zachránili mimozemšťané, kteří ho sestřelili.

"Nejprve jsme si mysleli, že se jedná o obyčejný kosmický úkaz. Pak jsme si ale na několika videích všimli, že se něco snaží padající meteorit "chytit". Videa jsou natočená z různých úhlů a vedou nás k domněnce, že meteor něco sestřelilo," říká Alexander Komaněv z ruské ufologické společnosti v Jekatěrinburgu.

Jako důkaz přinesli Rusové video, na němž je letící objekt zvýrazněn a celá sekvence zpomalena. Podvodných a upravených záběrů tohoto úkazu se ale za poslední dobu vyrojilo tolik, že není příliš pravděpodobné, že by právě tyto záběry odpovídaly skutečnosti.

telep ( 26. května 2013 15:29 )

Já jsem našel tohle neuvěřitelný video: http://ufospace.org/m/videos/view/%C5%A0ediv%C3%A1k-na-videu myslim, že je pravý. Akorát teda nechápu, proč to vlády tají.

namoroman ( 12. března 2013 16:56 )

Jde o to co bylo na videu... a to bylo zajímavé Kdo ví jak to bylo,ale ten pohyb nebyl to moc synchonizovaný.

vajovajo ( 12. března 2013 16:42 )

Měli by přestat chlastat tu vodku už z toho vidi srážku s ufony

namoroman ( 12. března 2013 16:19 )

Ještě si tady z toho někdo bude dělat srandu ? Něco podobného jsem viděl kolem roku 91 .. Jel jsem autem a mohlo být kolem 22 hodiny.Nevím co mě napadlo,ale podíval jsem se nahoru a viděl něco -to byla síla.Letěla tam červená koule se žlutými odletujícími plamínky na celém povrchu.Asi to nemělo moc vysokou teplotu -bylo to dost tmavé.Nebyl jsem sám byli jsme čtyři.Zastavil jsem a dívali jsme se na to.Bylo to velké asi jako měsíc.Ten ale nesvítil.Letělo to dost pomalu a bylo vidět,že je to hodně vysoko,takže to muselo být obrovské.Tipuji asi tak kilometr i víc,ale co já vím...Bylo to asi 60° nad námi a pokračovalo to až k obzoru kde to zmizelo ve smogu horizontu. Jen jsem řekl pojďme se podívat to v životě už neuvidíme.Dívali jsme se na to asi minutu nebo dvě letělo to zdánlivě pomalu jako by se to kotoulelo po obloze.Jestli jste to někdo viděli,tak napište.No...kdyby to bouchlo do Země,tak by to jistě byla obrovská katastrofa.Proto si myslím,že je doopravdy nutné kontrolovat asteroidy-jejich dráhy,protože to není hloupost a nebo tahání peněz z nějakých rozpočtů jak jsem četl názory některých lidí.Tsunami také nikdo moc neznal,ale dnes už víme co dokáže.A tohle je jistě horší a ta tsunami by při pádu meteoru do moře byla asi mnohem horší.Ty katastrofické filmy na toto téma nejsou jen pro pobavení,ale je to výstraha a opravdová hrozba.

Zobrazit celou diskusi