Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Doktor Čuně: Barták má na krku o 3 znásilnění víc

Zvrhlého doktora Bartáka přivádí do sooudní síně
Zvrhlého doktora Bartáka přivádí do sooudní síně  (Autor: Foto Blesk - Jiří Hadač)
Autor: rvs - 
28. ledna 2013
15:50

Aktualizováno: O tři znásilnění víc! Tak bude podle soudce zřejmě zpřísněna kvalifikace trestných činů pražského lékaře Jaroslava Bartáka. Ten včera znovu stanul před soudem kvůli zločinům, kterých se dopustil na jedenácti ženách.

Za týrání, znásilňování a napadání svých osobních asistentek hrozí Jaroslavu Bartákovi až dvanáct let vězení. Tři případy, které zatím byly souzeny jako sexuální nátlak, mohou být nyní překvalifikovány na znásilnění. Hned na začátku soudního líčení to uvedl soudce Stanislav Králík. Uvedl také, že příští týden počítá s vynesením rozsudku.

Před soudem včera stanuli dva členové Lvího klubu, na jehož kongresy spojené s bujarými večírky dříve doktor Barták rád zval známé osobnosti. „Pan doktor Barták rád zval vlivné hosty do Lions Clubu, hned je přijal za členy, začal si s nimi tykat, vyfotil se s nimi a pak po nich hned něco chtěl,“ popsal Bartákovy praktiky advokát Oldřich Choděra.

Před začátkem soudu byl Barták dva týdny ve vězeňské nemocnici. „Šlo o nějaké problémy s tlakem,“ řekl Blesku jeden z jeho advokátů

majojo ( 28. ledna 2013 21:03 )

Při orálu to ovšem může být problém.

majojo ( 28. ledna 2013 21:02 )

Orál není nejhorší. Anál by byl lepší.

majojo ( 28. ledna 2013 21:00 )

Čekají na amnestii. Takovým jako on se přece dává, nebo se moc mýlím?

roman2992 ( 28. ledna 2013 19:37 )

Tak už čekám kdo tohoto člověka srovná aby konečně pochopil že tohle se nedělá. A že se tam kam poputuje setká s ještě větším prasetem než je on sám a konečně stane na té druhé straně. Snad po několikerém připomenutí konečně pochopí. Jsem moc rád že se povedlo tohoto samolibého člověka? dostat tam kam patří.

dobrotka ( 28. ledna 2013 19:25 )

na chlapi se nevleza - otoci si ho xichtem ke zdi

Zobrazit celou diskusi